Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant a un 'photocall'

Antonio David Flores enxampa la seva xicota amb una joia de 150.000 euros

Antonio David Flores viu un moment molt dolç amb la seva xicota

Antonio David Flores i Marta Riesco estan vivint uns moments de gran calma i felicitat. La parella conformada per l'ex de Rociíto i la periodista van viure uns mesos força complicats. Tot i això, sembla que tot ara va de meravella per ells, sobretot pel que fa a la feina de Marta.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores al photocall d'Starlite.
Antonio David Flores i Marta Riesco es mostren feliços i somrients. | GTRES
 

Després de marxar d'El Programa de Ana Rosa, la parella d'Antonio David Flores ha trobat el seu lloc com a reportera de Fiesta. És allà on pot mantenir un perfil més discret pel que fa a la seva vida personal. Tot i això, també hi ha temps per presumir i exercir d''influencer', com ha demostrat aquests últims dies.

Antonio David Flores, sorprès amb els cars gustos de la seva xicota

La polèmica periodista acaba de mostrar a les xarxes socials un collaret de la prestigiosa joieria Yanes. La 'influencer' ha volgut deixar clar que no és rica, almenys en diners. Tot i això, ha confessat que, gràcies a la seva feina, ha pogut lluir aquest preciós accessori.

Segons la dona que va atendre Riesco, el collaret costava més de 150.000 euros. Cal recordar que Yanes és coneguda per l'alta qualitat de les seves joies i els seus preus astronòmics.

Antonio David Flores pot respirar tranquil, perquè Marta no s'ha gastat ni un euro per poder presumir d'aquestes joies. I és que tot forma part d'un reportatge que està preparant per al seu programa a Telecinco.

Així doncs, la parella d'Antonio David Flores també ha compartit un missatge d'agraïment cap a la seva amiga, Vanessa Pergón, per fer-ho possible.

El collaret és una meravella i Riesco es veu magnífica amb ell, amb arracades i l'anell a joc. Però les joies no són el que més brillen en aquesta foto, sinó el seu somriure, com ho ha expressat a la descripció de la publicació.

Marta ha descobert que la felicitat és una sensació interna que no depèn de tenir coses materials o de ser reconeguts pels altres. Ella afirma que el veritable sentit de la felicitat és trobar la pau i l'equilibri dins d'un mateix i al seu entorn. Es referirà amb aquestes paraules a Antonio David Flores i els seus fills?

Foto d'Antonio David Flores, Marta Riesco i Rocío Flores gravant amb el seu mòbil un concert.
Antonio David Flores comparteix temps amb la seva parella i la seva filla. | GTRES
 

La feina és, és clar, un altre factor clau per a la xicota d'Antonio David Flores. «Només les persones que han estat temps sense gaudir del seu, saben com se sent una d'afortunada quan va a la feina amb aquest somriure i amb aquestes ganes», afirmava Marta.

Diumenge que ve, la mateixa Marta rebrà un guardó a la gala Yo Estoy De Moda a Madrid, com a reconeixement a la seva feina com a reportera. Un reconeixement que la mateixa periodista ha volgut agrair no només als seus seguidors, sinó també als seus detractors.

«Serà un honor recollir-lo i compartir-lo també amb tots vosaltres perquè m'heu portat fins aquí. Fins i tot vull compartir-ho amb aquells que m'han empès en aquest camí perquè caigués».

Amb aquestes paraules la nova madrastra de Rocío Flores envia un missatge als seus enemics. «Sí, vosaltres també m'heu ajudat. M'heu fet indestructible», afirmava rotundament a la publicació d'Instagram.

Primer pla de Marta Riesco somrient en un photocall.
Marta Riesco està vivint un gran moment professional. | GTRES
 

Només ens queda donar-li l'enhorabona a Riesco per aquest èxit i desitjar-li molta sort als premis. De la mateixa manera, esperem que la xicota d'Antonio David Flores continuï lluint joies de luxe per delectar els seus seguidors. Aviat podrem gaudir d'aquest reportatge complet a Fiesta.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp