Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lydia Lozano

Lydia Lozano creu que la seva companya de 'Sálvame' hauria de denunciar ja

Lydia Lozano ha viscut una tensa discussió pel masclisme

Lydia Lozano fa unes setmanes que està plena de conflictes amb els seus companys. Al Mediafest s'ha 'enfrontat' amb Rocío Carrasco i a Sálvame ho ha fet amb Rafa Mora. En aquest últim programa, a més a més, ha viscut una altra picabaralla amb Cristina Porta, a qui li ha retret no denunciar la situació que ha patit.

El masclisme regnant als mitjans esportius ha estat el tema de debat entre totes dues. Així, mentre la veterana del format negava que existeixi, la recentment incorporada ho va afirmar rotundament. I això donava lloc a una discussió que comportava nombroses crítiques a la periodista per allò que havia dit.

Segons la seva opinió, Lydia pensa que la seva companya està cridant l'atenció i que hauria de denunciar allò que suposadament ha viscut. I és que no entén que faci públic certs comportaments abans de prendre mesures severes.

Lydia Lozano i el seu darrer enfrontament a Sálvame

L'excol·laboradora de Tómbola va d'embolic en embolic i l'últim en què s'ha vist implicada ha estat per una discussió amb Cristina. D'aquesta han anat apareixent informacions i testimonis diferents, com el d'Alonso Caparrós, que no la deixen en bon lloc. En concret, la qüestionen com a companya de treball.

Davant de tots aquests atacs, Lydia veia que la jove ha intentat defensar-se. I en fer-ho ha tret a la llum com de malament ha passat quan ha treballat a l'àrea de la premsa esportiva. Segons sembla, ha revelat que en aquest sector hi regna molt el masclisme, entre altres coses.

Aquestes paraules no van agradar gens a Lozano i així ho deixava de manifest. Cosa que provocava l'enuig de Porta, que li deixava anar: «M'alegro que no hagis viscut les situacions que he viscut jo i companyes meves».

Cristina Porta amb unes arracades de color taronja
Lydia Lozano ha negat el testimoni de Cristina Porta | GTRES

Davant aquest comentari, la veterana de Sálvame responia: «Vas denunciar? Jo he treballat en una redacció d'esports on era l'única dona i no tinc cap queixa. Potser és que estaves més bona tu que jo i a mi no em van llençar la canya. Vinga home, ja està bé, aquest tema no m'agrada a mi».

Lydia creu que Cristina hauria de denunciar ja i no dedicar-se a airejar aquest assumpte pels platós. Davant de tota la tensió que es va generar, Terelu va decidir intervenir per intentar calmar a totes dues.

«El que em crida l'atenció en positiu és que des de fa uns anys les coses han canviat. Ara quantitat de dones cobreixen com a reporteres La Liga, la Champions, el Mundial...», opinava la filla de María Teresa. Unes paraules davant les quals Cristina afegia: «És clar que sí, però costa moltíssim més».

«Quants homes hi ha al periodisme esportiu i quantes dones? Moltíssimes menys, perquè no se'ns pren tan en consideració. Hi ha dones, amigues meves, de redacció que per no tenir un físic destacable estan darrere de les càmeres i en saben molt més que l'home que dona la cara. I com que en aquest món ho he viscut i soc aquí per parlar, dic el que em dona la gana».

Lydia Lozano és criticada a les xarxes socials

La dona de Charly compta amb molts fans que no dubten a recolzar-la sempre a les xarxes socials, però aquesta vegada no ha estat així. Els arguments que ha fet servir per desmentir el que ha explicat Porta han estat considerats molt masclistes per nombrosos espectadors. Per això l'han deixada en evidència amb missatges realment contundents.

Per exemple, poden llegir-se comentaris com ara: «Ha estat desafortunada. Que a ella no li hagi passat no vol dir que Cristina no pogués passar-ho» i «Lydia sent l'única dona en una redacció d'esports. Visca la paritat laboral, amb només això els seus arguments ja cauen sols».

«I això d'estar bona semblança a portar minifaldilla per patir assetjament són arguments de pur masclisme i missatges molt perillosos», deia un altre.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Lydia Lozano està rebent molts comentaris en contra pel que ha dit | Europa Press

Sense oblidar-ne d'altres com «No només ha estat masclista en negar el masclisme en l'àmbit del periodisme esportiu. Ha estat masclista amb les paraules i les formes que ha utilitzat per negar-ho», o també «I aquesta cadena defensa el feminisme?».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp