Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco

Rocío Carrasco descobreix què fa el seu fill amb la nova xicota d'Antonio David Flores

Antonio David Flores ha celebrat l'aniversari del seu fill amb la família

David Flores Carrasco ha fet 24 anys aquest dijous i, des de dimecres, Antonio David i Rocío Flores ja ho preparaven tot per a la festa d'aniversari. Tot i això, hi va haver absències molt notòries pel que fa a altres anys. I és que Olga Moreno no va estar present. Al seu lloc, aquest any ho ha celebrat amb ells Marta Riesco.

Qui sí que hi ha anat ha estat la petita Lola, com ha mostrat Rocío Flores a les seves històries. Així, la família junta ha donat la benvinguda als 24 anys de David Flores.

Tothom sap que Olga té molt bona relació amb el fill de Rocío Carrasco, però la incògnita és: haurà aconseguit el mateix grau de complicitat Marta Riesco amb ell?

Rocío Carrasco no es pronuncia sobre l'aniversari del seu fill

Mentre d'altres han felicitat el jove a Instagram, la veritat és que Rocío Carrasco no s'ha pronunciat en cap moment. Fa molts anys que està allunyada de David i qui sap si aquesta data la recorda com una cosa molt especial i li fa la seva celebració particular.

El que òbviament sí que se sap és que Rocío Carrasco no va ser convidada a la festa que amb tanta cura li va preparar Rocío Flores al seu germà. «15 de desembre: Fa 24 anys va néixer el meu àngel de la guarda, la meva meitat. Ell no s'imagina com soc d'afortunada que sigui el meu germà», expressava en el post.

«Que res ni ningú t'esborri mai el teu somriure. Sempre de la mà. Sigues feliç avui i sempre, ets la meva vida», li ha escrit la 'influencer'.

El text anava acompanyant una fotografia d'un esdeveniment en què surten els dos germans molt ben vestits mentre el David li fa un petó a la galta. La veritat és que Rocío sempre ha sentit el deure de protegir el seu germà i tots dos tenen una gran relació.

Qui també ha aprofitat per recordar el seu aniversari per Instagram ha estat Marta Riesco, que ha compartit la fotografia que va pujar Rocío. «Feliç aniversari a la persona més bona i preciosa del món. Conèixer-te és el millor que m'ha passat en molt, molt de temps, t'estimo Deivid», li escrivia Marta Riesco, juntament amb la foto del pastís.

Captura d'una story de Marta Riesco amb el pastís d'aniversari de David Flores Carrasco.
Aquesta ha estat la felicitació de la parella d'Antonio David cap al fill d'ell. | Instagram: @marta.riesco
 

A la celebració que va tenir lloc dijous passat entre globus i regals hi va haver Antonio David, Lola Flores, Marta Riesco, Rocío i Manuel Bedmar. Una celebració familiar «molt especial», com va compartir Rocío a les seves stories amb una foto d'ella inflant un globus per a l'ocasió.

Manuel Bedmar també es porta molt bé amb el fill de Rocío Carrasco i Antonio David Flores. Tant que fins i tot ha comentat al post de la seva parella: «Us estimo amb tot el meu cor».

Antonio David Flores sap que el seu fill l'ha trobat a faltar en un dia tan especial

Han estat vint anys en què Antonio David ha tingut una relació amb Olga Moreno. Han passat molts anys junts, vivint tots dos amb David Flores. És per això que l'exguàrdia civil ha estat conscient que dijous passat, en un dia tan especial per a ell, trobés a faltar la presència d'Olga.

Captura d'una story de Marta Riesco amb Antonio David Flores abraçant el seu fill David.
David Flores Carrasco i Antonio David Flores fent-se una abraçada a l'Instagram de Marta Riesco. | Instagram: @marta.riesco
 

Antonio David també ha compartit la seva felicitació a les xarxes socials. «24 anys pensant que ets el millor que m'ha passat a la meva vida. Tant de bo al món hi hagués més persones com tu. Gràcies per demostrar-me el teu amor cada dia, mai et deixaré anar de la mà», li va escriure Antonio David a Instagram al seu fill amb una foto dels dos junts abraçats.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp