Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Rodríguez

Belén Rodríguez i el dia exacte que podria tornar a 'Sálvame'

Belén Rodríguez ha rebut una invitació molt especial per tornar al programa

Belén Rodríguez fa setmanes que està allunyada de la televisió i, en concret, de Sálvame, on exercia de col·laboradora. El motiu és la 'guerra' que manté oberta amb certs companys després de revelar-se com els ha traït. Tot i això, ben aviat podria tornar al plató.

Una de les millors amigues de Rodríguez, Carmen Borrego, li ha demanat que hi torni. Aquesta vol que l'acompanyi el dia en què, com havia somiat, exerceixi com a directora del format.

Belén Rodríguez coneix la inesperada decisió

L'excomentarista de Gran Hermano ha trencat la seva amistat amb Kiko Hernández després de descobrir-se que va anar explicant que li va fer un préstec al col·laborador. Aquesta situació ha estat el detonant perquè surtin més informacions de traïcions que ha fet a Terelu, per exemple. Hi ha hagut un intercanvi de durs atacs, per la qual cosa Belén Rodríguez ha decidit allunyar-se de la televisió.

Ara ella està refugiada a casa seva, intentant que la polèmica passi i que la situació es calmi. Això no impedeix que estigui al dia de tot el que succeeix a Sálvame. Així és com ha pogut saber que Carmen Borrego veurà complert el seu somni de convertir-se en directora del format.

Carmen Borrego
Belén ha vist que la seva amiga Carmen Borrego farà realitat un dels seus somnis. | GTRES

Belén Rodríguez ha vist que les últimes hores li ha donat la notícia a la seva amiga en ple directe. David Valldeperas li ha dit: «En algunes ocasions has comentat que passar a l'altra banda del 'show' t'ha provocat molt de patiment». I Borrego ha respost: «És així i el meu somni és dirigir. Estar davant de les càmeres està molt bé per a moltes coses, però crec que he après molt al darrere com a directora i m'he quedat amb moltes més coses per donar.

Aleshores ell li ha dit: Nosaltres, Alberto i jo, et donarem aquesta oportunitat. La direcció vol que tornis a dirigir i dirigiràs, en concret, el programa del 2 de gener. Tindràs el control, t'hauràs de tornar a aixecar aviat, tornar a treballar de valent, res de maquillatges. Com a directora i màxima responsable d'aquest espai, hauràs de dir de què es parla, quins col·laboradors venen, fer l'escaleta».

«Òbviament hauràs de preparar el programa i no el mateix dia, volem que el comencis a preparar a partir de demà. És de debò, no tindràs cap ajuda més que les teves neurones i l'equip, que és el millor de la tele. Cada vídeo, cada faldó, els convidats, haver de bregar amb la redacció… serà cosa teva i tindràs molts ulls a sobre».

Belén Rodríguez rep una petició important

Belén sap que Borrego fa molt de temps que vol tornar a ser directora. Per això és conscient de l'alegria que sent perquè se li hagi decidit donar aquesta oportunitat. I aquest dia tan especial la Campos vol comptar amb Belén Rodríguez.

Per aquest motiu, només conèixer que es posarà al capdavant de Sálvame per un dia ha donat a conèixer les primeres decisions que prendrà. Entre aquestes hi ha que Rodríguez vagi de nou al plató i així ho ha exposat: «Qui m'agradaria que estigués com a col·laboradora i em demostrés que m'estima és Belén. Així que, si m'estimes de veritat, vine». Serà el 2 de gener, així que Borrego ha de començar ja a preparar el programa.

A més, ha confessat el nom d'alguns dels col·laboradors que vol que estiguin el dia de la seva estrena com a directora a Sálvame juntament amb Belén Rodríguez: Hernández, Matamoros, Belén Esteban, Lydia Lozano, Maria Patiño i Rafa Mora. I també ha afegit el següent: «Estaria molt bé que presentessin Alonso Caparrós i Terelu».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp