Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'actriu Ana Duato, de la sèrie Cuéntame, en un primer pla.

Ana Duato ja sap que ha explicat Aitana de la ruptura amb el seu fill

Ana Duato és conscient que ha sortit a la llum la separació de Miguel Bernardeau i Aitana

Ana Duato és una de les actrius més conegudes i estimades del nostre país. Està acostumada a ser notícia per la seva feina, però ara ha vist que el seu nom ha cobrat protagonisme per una qüestió personal.

Sí, perquè s'ha publicat que el seu fill, Miguel Bernardeau, i la seva xicota, la cantant Aitana, han trencat. Una ruptura sobre la qual ha estat preguntada la seva nora i aquesta ha contestat de manera molt contundent i clara.

Ana Duato coneix les primeres paraules d'Aitana sobre la ruptura

La protagonista de la sèrie Cuéntame ha vist que la revista Lecturas ha publicat fa unes hores en exclusiva que el seu fill i la seva nora han posat fi a la seva relació. Quatre anys eren els que feia junta la parella que, segons sembla, ha patit una forta crisi que no ha estat capaç de superar.

Tant és així que Ana ha vist que el mitjà ha exposat que Miguel ja ha abandonat la casa que compartia amb Aitana des del 2021. Un habitatge que n'és propietat i que està situat a la mateixa urbanització on resideix Duato i el seu marit.

La notícia de la ruptura ha generat un gran enrenou a la premsa del cor i també entre els nombrosos fans de la parella. Els seus seguidors estan perplexos i tristos per la separació, sobre la qual poc després que veiés la llum ha estat preguntada la cantant.

Duato ha vist que la jove ha assistit a la festa de la firma 'Yves Saint Laurent Beauté' de la qual és imatge. Allà la premsa ha volgut saber què hi ha de cert a la notícia publicada. La cantant, tan discreta com sempre pel que fa a la seva intimitat, ha dit: «Sabeu que mai parlo de la meva vida i avui no serà un dia diferent».

«Entenc la vostra professió i les preguntes, però no en parlaré. No vull confirmar ni desmentir res», continuava. A això hi ha afegit: «Estic molt bé, però m'he posat molt dolenta d'una grip. Estic en plens assajos per al 20 de desembre, que és el meu darrer concert al Wizink Center i tinc moltes ganes».

Miguel Bernardeau i Aitana Ocaña
Ana Duato ha vist Aitana mantenir el silenci sobre la possible ruptura amb Miguel | Europa Press

Això sí, ha aprofitat la situació per fer una petició als mitjans. I ho ha fet dient: «Us ho dic amb la mà al cor a veure si em podeu ajudar. No em graveu a casa perquè està començant a venir molta gent a les tres de la matinada, homes».

«Jo estic sola, ho passo molt malament, tinc molta por. Jo entenc que és una conseqüència de la meva feina, però de veritat que necessito la vostra ajuda perquè ho estic passant malament per això. És al que vull que m'ajudeu i també per això he vingut aquí, per calmar les aigües», confessava.

Ana Duato veu publicar detalls de la fi de la història d'amor d'Aitana i Miguel

La intèrpret de Mercedes a Cuéntame ha vist que Aitana ha mantingut el silenci sobre la ruptura i Miguel està fent el mateix. Cap dels dos ha volgut confirmar-la i menys ara que acaben de presentar la sèrie que han gravat junts per a Disney.

Una ficció, titulada La Última, en què viuen una bonica relació. Tot i això, mentre ells segueixen callats, les informacions no deixen d'aparèixer.

Imatge d'Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau posant al 'photocall' de la presentació de la seva sèrie 'La última'
Ana Duato sap que la sèrie que han gravat ha jugat un paper clau a la seva ruptura | Europa Press

I així és com hem conegut que un dels motius de la ruptura ha estat la gravació de l'esmentada producció. I és que amb ella han viscut molta tensió perquè no s'acabaven d'entendre en l'àmbit laboral. I, al final, aquesta l'han traslladat al seu idil·li, al qual li ha acabat passant factura.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp