Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Terelu i d'Adela González presentant 'Sálvame'

L'audiència de 'Sálvame', en xoc després d'anunciar que tornaran a compartir plató

'Sálvame' es prepara per al retrobament més tens

Sálvame es prepara per als canvis que s'acosten d'aquí a unes setmanes. El proper 2 de gener, l'espai vespertí comptarà amb una nova directora. Així, Carmen Borrego complirà el seu somni de tornar als seus orígens i anunciava el desig de comptar aquell dia amb una de les col·laboradores més polèmiques.

La germana de Terelu vol que el dia de la seva estrena com a directora sigui tot un èxit i que l'audiència es quedi enganxada. Per això emplaçava Belén Rodríguez a tornar al plató de Sálvame on s'ajuntaria amb Kiko Hernández.

Sálvame prepara el retrobament més esperat

El plató de Sálvame podria ser l'escenari perfecte perquè d'aquí a unes setmanes per fi es vegin les cares Kiko i Belén Ro. I és que l'amistat entre tots dos encara continua completament trencada i no sembla que les coses canviïn de manera notable.

Per això, el fet de saber que podrien tornar a treballar junts ha fet que el plató del programa es revolucioni i que es plantegin nombrosos escenaris possibles. Un d'ells saber com Kiko reaccionaria en tenir cara a cara, a la persona que més mal li ha causat les últimes setmanes.

Plató de 'Sálvame Deluxe'
Sálvame planeja que torni una de les col·laboradores més polèmiques | Mediaset

Aquesta era la pregunta que li llançava Terelu dimecres passat, 14 de desembre, i que Hernández responia amb aparent calma. En concret, va afirmar que no tindria cap problema de coincidir amb Belén, però sí que va deixar clar què passaria darrere de les càmeres.

«Jo puc anar amb Belén Rodríguez a qualsevol plató», va començar explicant el col·laborador. «Que després no li dirigiria la paraula a publi? I tant!», va afegir. Kiko sent que la feina està per sobre de tot i no rebutjaria anar a Sálvame si la seva enemiga està convocada el mateix dia que ell.

Kiko Hernández
Sálvame vol que Kiko i Belén Ro treballin junts | MEDIASET

Seria capaç de debatre de qualsevol tema d'actualitat, encara que en publicitat evitaria creuar-se amb ella. «Que no em vingui a buscar», advertia davant de la possibilitat que aquest fet es produís.

Ara com ara, la col·laboradora no ha recollit el guant que la seva amiga Carmen li ha llançat, però l'audiència ja es prepara. Sens dubte, hi ha expectació per veure els dos tertulians junts i ser testimonis d'aquesta tensió a l'ambient.

Sálvame podria perdre més gent si decideix acceptar

Les audiències de Sálvame segueixen sense ser prou bones perquè la cadena respiri tranquil·la. D'un temps ençà, s'han produït nombrosos canvis en el format amb la intenció de millorar aquestes dades.

Tanmateix, cap ha tingut l'efecte desitjat i és per això que confien que, sota la direcció de Carmen Borrego, alguna cosa pugui canviar. La línia editorial que la germana de Terelu vol seguir serà diferent del que s'ha vist fins ara, però hi ha qui no hi està d'acord.

Primer pla de Belén Rodríguez
Hi ha gent a Sálvame que es nega a coincidir amb Belén | GTRES

El primer obstacle que ha trobat Borrego és que Belén Ro pugui tornar a l'espai vespertí. Sí, perquè la polèmica amb Kiko va generar una guerra amb més col·laboradors implicats i n'hi ha que no hi volen treballar.

Uns per l'afecte que tenen a l'exconcursant de Gran Hermano i altres perquè també han tingut els seus més i els seus menys amb ella. Per això, quan la filla de María Teresa va llançar la seva proposta, alguns es van portar les mans al cap.

«I si ve en to de pau?», preguntava Adela. «Si ve en to de guerra, faig la croqueta!», afegia Kiko exaltat. «Només falta haver ficat la pota com l'ha ficat, haver traït una amistat i venir en to de guerra», assenyalava.

El col·laborador va revelar que hi ha gent que li ha manifestat el seu desig de no anar a treballar el dia que Belén vagi al plató. Una estampida de treballadors del programa en tota regla que no volen ni veure en pintura Rodríguez. I això que Kiko només va explicar «un 5%, quan sapigueu tot direu 'jo tampoc la mirava a la cara'».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp