Primer pla de Kiko Hernández somrient i mirant cap a un costat

Kiko Hernández desvela els seus sentiments a la seva amiga íntima

Kiko Hernández és protagonista de la passió entre col·laboradors de Sálvame

Kiko Hernández, que sempre ha tingut la seva vida amorosa controlada, pot ser que ara no ho aconsegueixi. El col·laborador de Sálvame, es dedica a parlar als plats de Telecinco sobre els conflictes de les vides d'altres persones. S'ha posicionat a ser dels millors tertulians que té l'empresa Mediaset.

Tot i això, sempre ha volgut tenir la seva vida privada al marge dels mitjans de comunicació. Després del seu romanç a casa de Guadalix de la Serra, no s'ha sabut res de relacions de Kiko Hernández. Fins i tot, ha arribat a confessar que no se sentia atret per ningú, es podia arribar a pensar que podria ser 'asexual'.

Malgrat tot, tot això ha canviat amb el nou focus d'atenció a la vida de Kiko Hernández. Ja no podrà amagar més els seus lligams. Hem estat molt pendents de la seva relació amb  Anabel Pantoja.

Kiko Hernández i Anabel Pantoja parlant en un programa de televisió.
Kiko Hernández i Anabel Pantoja protagonitzen una possible relació amorosa | GTRES

 

La relació amorosa de Kiko Hernández amb la seva companya de feina

Tot i que normalment Kiko Hernández és molt contundent amb les seves relacions amoroses perquè no vol que s'especuli res que sigui mentida. Aquesta vegada no ha negat res al programa.

Així mateix, podria ser que considerés la seva companya de feina molt més que això. La resta de col·laboradors confirmaven aquesta possible teoria.

«Kiko no és una persona excessivament afectuosa. I crec que, en estar pendent, Kiko per a Anabel ha estat més que important», comentava María Patiño.

Terelu afegia «Sempre he sentit que hi ha una atracció mútua brutal. Per ella, Kiko és molt més important que un simple company».

El retrobament de la companya de Kiko Hernández amb el seu ex

El retrobament d'Anabel Pantoja amb el seu exmarit va confirmar que la col·laboradora també sent papallones per Kiko Hernández. Tots vam estar expectants perquè podria ser una reconciliació nova de l'exparella.

No obstant això, Belén Esteban va sentenciar «no tornaran». La companya de Kiko Hernández es va acostar un moment a Omar per preguntar-li «si l'afectava que anés al comiat de solter del seu amic». El seu exmarit li va contestar que no.

Anabel Pantoja i Kiko Hernández fent-se un petó
Anabel Pantoja i Kiko Hernández deixen sortir la passió amb un petó | Telecinco

A més, a finals de febrer, ja es va poder veure una complicitat entre Kiko Hernández i la seva companya quan ella va ballar sensualment amb ell. El ball va acabar amb un petó entre ells dos. Mentre succeïa tot aquest xou, Jorge Javier Vázquez va repartir els 'manolitos' d'Anabel Pantoja al públic.

Aleshores, ella va dir «Jo em desfogo amb Kiko, que tenia moltes ganes ara que estic soltera. I ara em treuen els 'manolitos'?». El que en el seu moment va poder ser per donar gelosia al seu ex, ara podria suposar un començament d'aquesta nova relació amorosa.

Kiko Hernández col·lapsa les xarxes socials amb la seva felicitació

Kiko Hernández, per calmar els rumors sobre la seva possible relació amb Anabel Pantoja, ha col·lapsat les xarxes socials amb una felicitació a la seva estimada amiga Belén Rodríguez. La periodista feia 56 anys.

L'amiga de Kiko Hernández ho feia públic al compte d'Instagram i, a més, va rebre molts missatges dels seus seguidors. Per exemple, Máximo Huerta li va escriure «Brindo» i Bibiana Fernández, «Felicitats» juntament amb una emoticona d'un pastís i una rosa.

La relació entre Kiko Hernández i Belén sempre ha estat envejable, malgrat les picabaralles que podia haver-hi. De la mateixa manera, el col·laborador va publicar una història divertida al seu compte d'Instagram per felicitar-la.

La fotografia en qüestió era ells dos posant amb tres destrals. Kiko Hernández tenia una cara de satisfacció, es notava que estaven còmodes i feliços en aquell moment.