Kiko Hernández en un plató de Telecinco

La malaltia i les tres morts que han deixat Kiko Hernández enfonsat

L'estat anímic de Kiko Hernández travessa el seu pitjor moment, raó per la qual ha decidit deixar 'Sálvame'

Kiko Hernández ha tingut un any molt difícil i, a causa de la pressió a la qual s'ha vist sotmès, ha pres una dràstica decisió. És ben sabut que les persones a vegades solen necessitar aturar les seves vides per solucionar els problemes o recuperar-se dels cops del destí, de fet dins l'univers de Telecinco hem vist diverses vegades als seus col·laboradors allunyar-se dels focus per descansar.

Concretament, al programa vespertí de la cadena principal de 'Mediaset' són molts els rostres que han hagut de prendre's un temps. És més, ells mateixos han assegurat que el seu treball és molt complicat i no tothom podria exposar-se.

Per aquest motiu, alguns fins i tot abandonen temporalment el format com a Kiko Matamoros o Belén Esteban. D'altres, en canvi, la seva marxa ha sigut definitiva i no s'espera que tornin a formar part de l'elenc de tertulians.

Aquesta setmana, però, Kiko Hernández ha patit una dura pèrdua que li ha fet prendre definitivament la decisió que portava gestant un temps. I és que, després de suportar la mort de tres persones importants en la seva vida i una malaltia, ha decidit abandonar 'Sálvame' de manera temporal.

Kiko Hernández està devastat i necessita un temps per recuperar-se

Aquest passat dimecres, 6 d'octubre, el col·laborador va donar una notícia que va sorprendre a tots els seguidors del programa. Després de molt meditar-ho, va decidir posar terra pel mig i donar-se un respir per descansar.

Per això, durant la seva intervenció, en què va anunciar la seva decisió, va assegurar que estava completament trencat i enfonsat. «Ahir vaig prendre no sé quantes pastilles perquè no sabia ni on estava», va confessar notablement trist.

Ell mateix va confirmar que feia un temps que desitjava descansar, però els últims esdeveniments li han fet prendre definitivament la decisió. Així mateix, aquest any ha estat especialment dur per al tertulià, ja que ha perdut a tres persones molt importants per a ell. A més, la situació s'ha accentuat amb l'empitjorament de la seva malaltia.

En els últims mesos ha perdut a la seva tia, amb qui estava molt unit i sentia una inclinació molt important. Després moria la seva íntima amiga i confident Mila Ximénez amb la qual ha viscut grans moments fora i dins de plató.

I a més a més, aquesta setmana, s'ha sumat la pèrdua de la seva gran amiga Begoña Sierra. De fet, el col·laborador l'ha esmentat infinitat d'ocasions en el programa, deixant clar que era una de les persones més importants de la seva vida. La seva amistat va començar quan es van conèixer al 'Bingo Las Vegas', del qual era fundadora.

Tan sols han passat uns pocs dies des que el col·laborador acudís al tanatori per acomiadar a la seva amiga. Fins i tot va publicar en el seu Instagram, ara eliminat, un emotiu missatge de comiat: «fins a sempre amiga, avui mor una part de mi amb tu».

D'altra banda, el seu estat de salut empitjora cada vegada més, fins al punt que s'ha convertit en un dels motius del seu abandonament. I és que deu anys enrere, van diagnosticar-li artritis psoriàsica, una malaltia que afecta les articulacions. Ara sembla que estaria agreujant-se i ha confessat que no pot ni agafar a les seves filles.

Llavors, davant d'aquestes circumstàncies, ha afirmat que no pot més i que la seva situació emocional està en el seu pitjor moment. «Per la meva salut mental necessito parar, fer un duel que no vaig fer amb Mila, no vaig fer amb el meu familiar i no puc més», va dir molt afectat a 'Sálvame'.

A més, va confessar que no pot permetre que la seva situació afecti les seves dues filles petites, de manera que pren l'esmentada decisió. Així doncs, va anunciar-ho abans que el programa acabés la seva emissió. També, ha decidit eliminar el seu perfil a les xarxes socials per a distanciar-se de la vida pública i aconseguir el seu objectiu.

Sens dubte, una decisió molt valenta i encertada que ha pres Kiko Hernández i esperem que la seva recuperació sigui com més aviat millor i puguem gaudir-ne de nou al plató de 'Sálvame'.