Anabel Pantoja emocionada al seu casament

El moment a la boda d'Anabel Pantoja que va passar desapercebut: tirada a terra plorant

Anabel Pantoja va descobrir a una de les seves convidades en un estat alarmant

Les noces d'Anabel Pantoja segueixen generant polèmica, encara que en aquesta ocasió no és ella la protagonista del moment. Raquel Bollo i la seva filla Alma van desplaçar-se a La Graciosa, i en cap moment es van imaginar que la seva família rebria un cop tan dur.

Raquel Bollo sempre ha explicat que no se sent còmoda treballant en televisió, però que durant una etapa ho va fer per diners. Va ser perquè travessava una època complicada, ja que la seva empresa no donava bons resultats, així que va haver aprofitat la seva estirada mediàtica.

Per això, Raquel sap perfectament com funciona la televisió, d'aquí que protegeixi tant a Alma Bollo i que no vulgui que parli amb la premsa. Així que, quan van arribar a Canàries, un reporter de María Patiño no va trigar a fer-li una pregunta compromesa a la jove.

Tanmateix, l'antiga col·laboradora de 'Sálvame' va advertir que no molestessin a la seva filla si no volien tenir problemes, ja que ella no era pública. Però, aquest argument no és del tot cert, puix que treballa com a 'influencer' i té un canal de vídeos a Mtmad, la plataforma digital de 'Mediaset'.

Però, Telecicno ha descobert que la pitjor enemiga de la família Bollo ha tornat a les seves vides i amenaça de destrossar la seva pau. Ens referim a Aguasantas, ex-xicota de Manuel Cortés, qui actualment manté una relació amb el pare de la filla d'Alma.

Raquel Bollo explota: «Et llenço al mar»

Raquel no era conscient que la seva antiga nora havia tornat i no es va prendre bé que un reporter jugués amb una cosa tan seriosa. No obstant això, el seu comportament va estar completament fora de lloc. És més, després va posar-se en contacte amb 'Socialité' per demanar disculpes.

La filla de Raquel Bollo va mantenir una tempestuosa relació amb el pare de la seva filla, i aquest sembla que li ha agafat el gust al món de la televisió. I ara que està coneixent a Aguasantas, la premsa no ha passat per alt aquest polèmic romanç.

De fet, un reporter va topar-se amb Alma i va voler saber com es trobava després d'aquesta notícia, però de seguida, Bollo el va frenar: «Et llenço al mar». Alhora, li va assegurar que la seva petita era un personatge anònim i que no s'involucraria en cap escàndol amb algú tan conflictiu.

Per la seva banda, l'exparella de Manuel Cortés es va passejar per una infinitat de platós per vendre els secrets de la seva família política, fins i tot va participar a 'GH VIP'. Així doncs, durant un temps va ser el pitjor malson de Raquel, qui actualment tremola quan escolta el seu nom.

Aguasantas va advertir a Raquel: «A les dolentes soc la millor»

Raquel Bollo és conscient del poder d'Aguasantas, ja que en el passat va demostrar estar disposada a fer qualsevol cosa per la fama. I és que la jove no va entendre per què la seva sogra va ficar-se enmig de la seva relació, per això no va parar fins a trencar-la en mil trossos.

En una ocasió, durant un enfrontament, va advertir-la seriosament: «A les bones soc molt bona, però a les males soc la millor». I així és, l'exdona de Chiquetete ha comprovat en primera persona que estava dient la veritat, ja que li ha atacat on fa més mal.

Segons sembla, Alma Bollo estria patint molt perquè el pare de la seva filla, suposadament, s'ha enamorat de la pitjor enemiga de la seva família. A més, recordem que la 'influencer' tenia un vincle molt especial amb la seva cunyada, de fet ella va patir molt quan Manuel va posar fi a la relació.

Alhora, Raquel és conscient que el seu exgendre, animat per la seva nova parella, podria tornar a la càrrega per atacar sense pietat a la seva filla. I com que ella no té experiència dins l'univers televisiu, es trobaria amb un problema que excediria totes les seves possibilitats.

D'altra banda, tot i que la germana de Manuel Cortés no ha entrat en cap escàndol, sí que va acabar les noces d'Anabel Pantoja tirada a terra plorant, ja que, quan es va assabentar de la notícia, va entrar en pànic i un amic va haver d'estar amb ella fins que va recuperar la calma.