Fotomuntatge de Gloria Camila i Rocío Carrasco

La veritat rere la demanda de Gloria Camila a la seva germana Rocío Carrasco

Gloria Camila s'ha sumat a les demandes contra Rocío Carrasco, posant fi als rumors d'un possible acostament

Els motius pels quals Gloria Camila ha decidit interposar una demanda contra la seva germana Rocío Carrasco han generat un gran enrenou. I és que, segons sembla, la jove pretén portar davant els tribunals pel famós diari secret de la mare de totes dues.

La polèmica i els conflictes familiars s'han apoderat del clan de la Jurado arran de l'emissió del documental de la primogènita, ja que ha fet que la batalla mediàtica entre ells esclati de nou i hagin cobrat una gran notorietat en la premsa rosa.

El primer lliurament va suposar un huracà d'especulacions i teories que va afectar la família més mediàtica de l'artista. No obstant això, l'anunci d'un segon lliurament promet revolucionar més l'entorn assenyalat.

Segons sembla, aquesta segona temporada estarà sustentada amb els escrits ocults de la cantant, que van ser trobats per la seva filla gran després de morir. Tot i que molts han volgut alçar la veu per desacreditar els manuscrits, la protagonista va acudir a 'Sálvame' per desmentir els dubtes.

Així doncs, aquest s'ha convertit en el principal tema de debat en els formats de la cadena, ja que tots estan esperant ansiosos l'inici d'aquesta nova temporada per descobrir, un cop més, la veritat de tota aquesta trama.

Aquesta setmana, un conegut mitjà digital ha donat l'exclusiva que la filla menor d'Ortega ha demandat a Rociíto. I encara que els motius estan molt relacionats amb aquest assumpte, en realitat amaga una veritat oculta que ningú coneix.

Gloria Camila, l'impactant motiu pel qual ha demandat a Rocío Carrasco

Dimecres passat, dia 6 d'octubre, vam despertar amb una notícia que ens va deixar a tots bocabadats. És més, ningú s'esperava aquest moviment i per això, el seu coneixement ha despertat les especulacions sobre la seva motivació.

Aquest és que la revista 'Diez Minutos' llançava en la seva portada una primícia que havia aconseguit que tots els mitjans es fessin ressò. En concret, en la seva portada setmanal ressaltava: «Gloria Camila ha demandat a Rociíto».

Després d'aquest anunci tothom volia conèixer els motius que l'havien portat a prendre aquesta decisió i per a això, durant les següents hores, els debats van convertir-se en el principal protagonista de la premsa del cor.

Així mateix, s'ha sabut que el detonant perquè la jove hagi pres aquesta decisió ha sigut la imminent publicació dels documents ocults. Per aquest motiu, ha realitzat una petició legal tant a la seva germana com a la cadena i productora perquè no els emetin.

Llavors, a la demanda li sol·licita a Rocío Carrasco que lliuri el diari a la família, en cas d'existir, perquè no siguin exposats públicament. A més, demana que en el segon lliurament no es parli d'ells ni s'emeti el seu contingut.

La data en què començarà tota aquesta marxa pels tribunals serà el pròxim divendres 15 d'octubre. Aquell dia, els demandats hauran d'aportar la documentació necessària i sol·licitada en les instal·lacions legislatives oportunes.

De moment, però, ni 'La Fábrica de la Tele' ni 'Mediaset' s'han pronunciat al respecte, i amb seguretat no es mostraran favorables a deslliurar-se dels documents. Per la seva banda, Rociíto tampoc ha intervingut per oferir la seva opinió o les seves intencions respecte a aquest assumpte.

D'altra banda, molts apunten que aquesta seria una veritat a mitges, ja que el veritable motiu pot ser un altre molt diferent. I és que, durant aquests mesos, s'ha especulat molt sobre el contingut del diari i l'impacte que tindrà per al torero.

Captura de tràiler de Telecinco sobre el documental de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco no ha ofert declaracions sobre la demanda de la seva germana | Telecinco

Per això, molts apunten que es tracta d'un moviment de la família per evitar que els secrets més ocults surtin a la llum. De fet, es podria tractar d'una estratègia de la jove per protegir els interessos del seu pare.

Tanmateix, sigui com sigui, haurem d'esperar a la propera setmana per conèixer el començament d'aquesta àrdua batalla legal. A més, encara que l'emissió del segon lliurament és imminent, aquest procés podria fer que la seva estrena es veiés afectada.