Irene Rosales i Kiko Rivera en un carrer de Madrid el dia 18 d'agost

Irene Rosales revela el secret que pot fer saltar pels aires el seu matrimoni

La dona de Kiko Rivera vol mantenir-se al marge dels problemes familiars del seu marit

El clan Pantoja torna a estar més distanciat que mai. Després de la mort de la mare d'Isabel Pantoja i la boda de la seva neboda Anabel, els bàndols en aquesta guerra pública s'han barrejat. Les acusacions de mentir entre uns i altres són el motiu de tant embolic.

Els Pantoja, en guerra de nou

Fa gairebé una setmana que Omar Sánchez i Anabel Pantoja van segellar el seu amor davant el seu cercle més proper. Tot anava segons el previst, però la pèrdua de l'àvia de la parella va fer un gir inesperat a què anava a ser l'esdeveniment de l'any.

Kiko Rivera, la seva dona i les seves filles no van acudir al casament i tampoc ho va fer la seva mare. Isabel Pantoja no estava per a festes després de perdre a un dels seus suports fonamentals.

Qui sí va estar amb Anabel Pantoja durant el seu dia especial va ser Isa P. La jove està molt unida a la seva cosina i no va voler deixar-la sola en aquesta data tan important. 

Després de la mort de Doña Ana i la boda ja passada, el DJ i la seva cosina tornen a estar en peu de guerra. Pel que sembla, el marit d'Irene Rosales no té clar qui ha explicat la veritat a la seva família des que va començar l'estiu passat el seu distanciament amb la seva mare.

Kiko Rivera ha decidit retirar-li la paraula a Anabel perquè la dona d'Omar Sánchez hauria posat dificultats en la seva reconciliació amb Isabel Pantoja.

La posició d'Irene Rosales

Després de l'esclat d'aquesta enèsima batalla entre cosins, Irene Rosales ha reconegut que ella prefereix quedar-se al marge. La dona del DJ no sap molt bé com actuar en aquesta nova guerra familiar.

Irene Rosales ha estat preguntada en nombroses ocasions sobre el que ha succeït entre el seu marit i la seva cosina. En el seu retrobament amb la 'tonadillera' després del decés de la seva àvia, el DJ es va adonar que hi havia algú a qui no li interessava que es reconciliessin.

Aquesta persona no seria una altra que la seva cosina, la seva amiga i també l'ull dret d'Isabel Pantoja. Per això ha decidit deixar de tenir contacte amb ella i fins i tot eliminar-la de les seves xarxes socials. I és que el germà d'Isa P la considera una traïdora. 

De moment, no ha donat cap pas més al davant, però pensa passar comptes quan arribi el moment.

Irene Rosales ho està passant malament amb tota aquesta situació familiar. Ella està molt unida al seu cercle més proper i no li agrada que el seu marit hagi de passar per aquestes picabaralles familiars. A més, tot això la deixa en una posició d'allò més complicada, que podria posar en perill el seu matrimoni.

La veritat és que la dona de Paquirrín dona suport al seu marit incondicionalment, però continua parlant amb Anabel Pantoja. Això és una cosa que a ell segur que no li fa gens de gràcia després de descobrir la seva suposada traïció. Les dues es porten estupendament i no volen que les polèmiques familiars suposin un problema en la seva relació d'amistat, encara que això pugui suposar un problema per al matrimoni.

Irene Rosales no té pensat retirar-li la paraula a Anabel ni seguir els passos de la seva parella. I és que són ells els que han d'acostar postures davant una possible reconciliació, que encara trigarà a arribar, si és que finalment ho fa.

La truita s'ha girat i ha canviat molt els últims dies. Qui havia de dir que el retrobament entre Kiko i la seva mare anava a portar un distanciament d'Anabel Pantoja, un dels pilars de la vida del DJ.

De moment, caldrà esperar a veure quin és el següent pas del marit d'Irene Rosales, que no està disposat a oblidar i deixar passar el temps.