Kiko Hernández a la campanya 'Cap família amb nens sense tortell de reis' a Madrid

Kiko Hernández, enfonsat al tanatori: de dol sense poder amagar la pena

Tot just quatre mesos després de la pèrdua de Mila Ximénez, el tertulià rep un altre dolorós cop

Kiko Hernández ha rebut un altre cop dur. Si bé fa tot just uns mesos perdia a la seva meitat a 'Sálvame', Mila Ximénez, ara el col·laborador ha hagut d'acomiadar a una altra de les seves grans amigues.

Sí, perquè, segons un comunicat emès per 'Bingo Las Vegas', empresa de la qual era fundadora, aquest diumenge passat moria Begoña Sierra.

«Avui és un dia trist per a tots, el més trist de la història per a la família de 'Bingo Las Vegas'. Hem perdut a Begoña Sierra, la nostra fundadora, la nostra cap, la nostra amiga», citava el comunicat.

L'empresària estava molt unida al col·laborador de 'Sálvame', amb qui compartia una bonica amistat i solien passar molt de temps al seu local. De fet, els unia més de dues dècades d'amistat i ella l'ha acompanyat molt de prop durant alguns dels moments més importants de la seva vida.

Així, per exemple, va ser l'any 2007 després de l'arribada al món de les seves dues filles, Abril i Jimena. En aquest moment, l'empresària ho deixava tot per acompanyar al seu amic fins als Estats Units i ajudar-lo a portar les petites a la seva llar a Espanya.

Per la seva banda, Kiko sempre li prestava el seu suport mitjançant la difusió i publicitat de 'Bingo Las Vegas', i així l'ajudava a fer créixer el seu negoci, ja que aconseguia atraure moltes cares conegudes.

«Se'n va una dona valenta, lluitadora, pionera en el sector de l'oci, solidària, generosa i irrepetible. Ens va ensenyar que el camí de la mà de la seva gran família, del fabulós 'Bingo Las Vegas' era més important que la vida», prosseguia el text.

«El seu llegat i el seu exemple de lliurament sempre estarà en els nostres cors. Mai podrem oblidar-te, cap, perquè ja ets eterna! T'estimem», finalitzava el comunicat.

Per la seva banda, Kiko no dubtava a compartir una imatge amb la seva amiga al costat d'un emotiu missatge de comiat: «Fins a sempre, amiga. Cuida't molt i bon viatge! Amb tu vaig aprendre això de què a la vida tenim dies que no signifiquen res, i moments que ho signifiquen tot! T'estimo, Begoña!».

I poc després també compartia un vídeo en què es veia Begoña cantant i gaudint. «Eterna Begoña. Avui mor una part meva amb tu! Fins a sempre, amiga!», afegia.

En l'últim adeu a la seva gran amiga, Hernández també ha coincidit amb Bigote Arrocet i altres cares conegudes com l'humorista Toni Antonio. I és que l'empresària era molt estimada en el món de l'espectacle.

Així mateix, aquest no està sent un any gens fàcil per al tertulià, ja que ha perdut a dues amigues en molt poc temps. A més, durant la missa, celebrada ahir, com després, Kiko s'ha mostrat completament desolat sent incapaç de contenir l'emoció. Unes llàgrimes, però, que ha volgut amagar darrere d'unes ulleres de sol.

El cop devastador que va suposar la pèrdua de Mila

A 'Sálvame', Kiko Hernández, Kiko Matamoros i Mila Ximénez conformaven un grup, conegut com a 'Eje del mal', que es convertia en el pitjor malson de qualsevol que caigués entre les seves urpes. Però, després de la mort de la col·laboradora, el triangle es quedava orfe.

A més a més, la malaltia que pateix Hernández, una artritis psoriàsica, caracteritzada per ser de tipus degenerativa i autoimmune que afecta principalment a la mobilitat, empitjorava a causa d'aquest gran disgust.

«Està molt vinculat a estats nerviosos i, possiblement, t'ha d'haver afectat més coincidint amb aquests mesos en què has estat preocupat per Mila i després per la seva pèrdua», explicaven a 'Sálvame'. De fet, el trist adeu a la seva íntima amiga i també la seva mateixa lluita, li feien replantejar-se moltes coses.

«No podia ni pujar les escales. Hi havia nits que em quedava a la sala d'estar perquè era incapaç de pujar quatre pisos», confessava sobre el patiment de la seva malaltia. Just per aquesta raó, el col·laborador prenia la dràstica decisió de mudar-se de casa per millorar la seva qualitat de vida.