Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández esclata a plorar i admet l'impensable sobre la seva relació

Kiko Hernández està passant per un moment molt complicat

Kiko Hernández ha tocat fons i cada vegada es mostra més afectat pel que ha descobert de la seva amiga Belén Rodríguez .

El col·laborador se sent absolutament traït, ja no només perquè hagi sortit a la llum que devia diners a la col·laboradora.

Sobretot, per la nova informació que n'ha sortit. Segons sembla, Belén Ro no es refiava de Kiko i tenia por que no li tornés els diners.

Primer pla de Kiko Hernández.
Kiko Hernández, traït per una de les seves millors amigues | GTRES

Tant és així, que exigia que li tornés de males maneres, mitjançant un missatge a les tres del matí.

Completament trencat, Hernández es veia incapaç de controlar les seves emocions, tot i que mai no sol deixar entreveure aquest costat tan personal.

«Jo mai he traït un amic ni n'he explicat mentides», sentenciava. «Jo el que estic flipant és que en 7 anys tanta gent ho sabés i mai m'expliquessin res», es lamentava sobre això.

Belén Rodríguez, María Teresa Campos i Kiko Hernández
Kiko Hernández, con María Teresa Campos i Belén Ro | Cedida

Per tant, se sent molt traït per Belén, però també per gent molt propera a ell, tal com indicava Kiko Matamoros.

«Aquest programa el que ha manejat és la versió que Belén Ro li ha donat diverses persones. Tota la informació que es tenia l'havia facilitada durant anys a moltíssima gent».

Per part seva, Hernández no donava crèdit i la seva cara es convertia en un autèntic poema. «És una pena descobrir això d'una persona que feia 20 anys que tu tenia».

«Tothom m'avisava de com era», assegurava gairebé a punt de les llàgrimes. «Estic destrossat».

D'altra banda, molts companys confessaven no haver tingut accés a aquesta informació, en el cas de Gema López o Matamoros. Tot i això, també admetien que no li havien explicat a Kiko Hernández per no fer-li mal.

Kiko Hernández, destrossat per la traïció de la seva millor amiga

I més tenint en compte la gran unió o complicitat que sempre ha existit entre tots dos. El cop definitiu per al tertulià arribava després que sortís a la llum que Rodríguez hauria obligat el seu amic a acudir a un notari.

Tot per assegurar-se suposadament que Kiko li tornaria el préstec. «Per a què cony em deixen els diners?», acabava preguntant-se Hernández. «Hauria pagat de gust l'interès al banc si ho arribo a saber».

Tot aquest tema també ha acabat encenent les xarxes, on els usuaris han acabat força cremats.

Kiko Hernández sempre ha estat molt unit a Belén Rodríguez
Kiko Hernández sempre ha estat molt unit a Belén Rodríguez | GTRES

«És sorprenent això dels col·laboradors de Sálvame, demanant-se diners prestats entre ells i tots amb problemes amb Hisenda», es pot llegir.

«M'estranya que les coses funcionin en aquest país amb la gran quantitat d'estafadors al fisc», afegien.

Mentres que altres opinen que tot aquest assumpte dels problemes econòmics pot ser una estratègia per desviar l'interès en la seva suposada parella.

Alguna cosa sobre el que Kiko Hernández ja ha deixat clar que no pensava parlar. «No tenen temes i s'estan muntant unes pel·lícules que no hi ha per on agafar-les», apunten molestos els espectadors.

Kiko Hernández
Kiko Hernández ha confessat la dura situació | MEDIASET

Encara que tampoc han faltat les crítiques a Belén Ro, a qui molts a Telecincoasseguren tenir por.

La imatge de la col·laboradora no passa pel seu millor moment, i més després que la majoria de companys assegurin que no se'n refien.

«El pitjor de tot és que Belén Rodríguez està amagada i calladeta a casa seva per d'aquí a dues setmanes aparèixer com una víctima», afegeixen.

«Quina bestiola l''amiga dels seus amics', jo la vaig calar fa anys. Li vaig dir i em va bloquejar, perquè segons ella, els de Twitter som l'escòria social», assenyalava una altra usuària.