Pilar Rubio

Pilar Rubio té molt a amagar

Pilar Rubio aconsegueix triomfar gràcies a les seves transparències

L'autèntica Pilar Rubio s'ha deixat anar els cabells i ha decidit introduir-se en una de les tendències que està arrasant. La periodista s'ha posat un vestit que ha combinat a la perfecció amb la seva roba interior. Tot un look aclaparador amb què ha aconseguit ser el centre d'atenció.

Aquesta peça pertany a la nostra botiga habitual de Zara i és una molt bona opció per quan tinguem algun tipus d'esdeveniment important o una celebració. Pilar Rubio ha optat per mostrar-la durant la seva presència al programa dirigit per Pablo MotosEl Hormiguero, i ha fet parlar molt.

Pilar Rubio decideix anar amb tot al plató d'El Hormiguero

Aquest mateix dimarts hem pogut veure la fabulosa Pilar Rubio lluir un dels seus vestits clau. Es tracta d'una peça de disseny xarxa que té unes brillantors amb què ha aconseguit acaparar totes les mirades. Una opció que és molt sexy i alhora força trendy.

Foto de Pilar Rubio amb un vestit amb transparències.
Pilar Rubio enlluerna tothom. | Instagram: @pilarrubio
 

Com ja hem vist diverses vegades, l'armari de Pilar Rubio compta amb peces de tota mena, estil, colors i dissenys amb què sempre està radiant. Aquesta nova peça de roba amb què l'hem vist té un disseny espectacular transparent que permet veure al complet la figura de la persona en qüestió.

Hem pogut veure tota la silueta de la presentadora, a més de conèixer quina mena de roba interior duu. Se li podia veure una calça de tir alt i un top a joc del mateix color. Un look força arriscat que no és fàcil de veure, tot i que sí que és veritat que les 'influencers' més 'canyeres' se solen decantar per un en els esdeveniments més 'top' del moment.

Pilar Rubio ha decidit mostrar tant al públic com a l'equip aquest tros d'outfit. Un estilisme a què ha volgut afegir unes botes altes de taló per aconseguir un toc encara més trencador.

La peça per excel·lència de les celebritats

Pilar Rubio no ho ha pogut negar. I és que aquest vestit s'ha convertit en una de les seves opcions preferides. Un article que sembla que aquest any ha estat tot un èxit i la col·laboradora no l'ha pogut deixar escapar. A més, cal esmentar que aquest estiu també s'ha vist combinat amb vestits de bany.

Una opció és aquesta, conjuntar-los amb els vestits de bany, i una altra, la que hem vist amb Pilar Rubio, amb peces de llenceria. Fins i tot no és gens estrany veure'ls amb bodies per sota per crear uns looks d'escàndol, perfectes per brillar a les nits.

Foto de la model amb el vestit transparent de Zara.
El vestit amb transparències. | Zara
 

Els vestits xarxa ja s'han fet un lloc a les tendències d'aquest any, i tot apunta que ho continuaran sent el 2023. Pilar Rubio no ha estat l'única famosa a qui hem vist amb aquest outfit, sinó també a alguna altra 'influencer' famosa també se l'ha vist.

Una tendència que ha arribat per quedar-s'hi

Pilar Rubio sap que aquesta peça continuarà sent tendència l'any que ve, per això s'ha assegurat de tenir-ne un al seu armari per als pròxims esdeveniments. El millor de tot? Sabem on pots aconseguir-ne un. I és que sembla que aquest article de roba està entre els possibles outfits per lluir la pròxima nit de Cap d'Any.

Si l'analitzem detingudament, es considera un vestit de xarxa en format joia. Posseeix una malla elàstica en un to blanc que compta amb diverses brillantors. A més, és de coll rodó i de màniga llarga, encara que no sigui ideal per a aquesta època en què s'acosta el fred.

Si vols aconseguir-ne un com el de Pilar Rubio abans que s'acabin, pots trobar-lo a la pàgina web de Zara. Té un preu de 99,95 € i està disponible en color blau des de la talla XS fins a la XXL.

Zara no deixa mai de sorprendre'ns. La marca d'Amancio Ortega estava trigant molt a treure a la llum algun dels seus looks per aquest Nadal. Ha aconseguit que aquesta peça es converteixi en una de les més virals a les xarxes d'aquesta mateixa temporada.