Kiko Hernández de traje y gafas de sol en una boda

Kiko Hernández i la seva foto romàntica amb una dona de Telecinco de vacances

Kiko Hernández està gaudint dels seus últims dies de vacances i comparteix cada un dels moments que viu

Kiko Hernández ha publicat una imatge força romàntica a Instagram al costat d'una col·laboradora de Telecinco

El tertulià és usuari habitual de les xarxes socials i sempre publica tot el que fa. Comparteix imatges dels moments que gaudeix durant el temps lliure, però sempre sense mostrar gaires detalls de la seva intimitat. 

Fa pocs dies, va compartir algunes imatges de les últimes vacances abans de tornar a la feina de col·laborador de 'Sálvame'. Se l'aprecia gaudint d'una experiència amb barca o visitant el mausoleu de «la més gran».

La destinació que ha triat per aquesta darrera oportunitat d'agafar forces ha estat Punta Umbría. És el seu destí preferit per descansar i cada anys el visita per gaudir de tot el que ofereix.

En moltes ocasions, ha afirmat que acostuma a coincidir en aquesta zona meridional amb una amiga i treballadora de Mediaset. De fet, ha assegurat que sempre que poden s'hi reuneixen per anar a la platja o relaxar-se.

Avui, Kiko Hernández ha publicat una fotografia molt romàntica amb una col·laboradora de 'Sálvame'.

Kiko Hernández publica una foto romàntica al costat d'una col·laboradora

El tertulià es mostra molt reticent a oferir detalls personals de la seva intimitat o del seu entorn. Fa molt que es va convertir en una de les cares més conegudes del panorama nacional, però sense donar cap informació sobre la seva privacitat.

En comptades ocasions, hem vist com ha parlat d'alguns familiars o ha concedit alguna entrevista per abordar la seva vida. Fa uns anys, després de ser pare, va fer una entrevista al seu programa amb la finalitat de relatar l'aventura de la paternitat.

Des d'aleshores, no ha volgut compartir gaire més la seva intimitat. Així i tot, no dubta a publicar a Instagram algunes instantànies per immortalitzar els moments que viu i gaudeix.

De fet, es coneix més de la seva vida personal a través de les xarxes que pel que narra als platós de televisió. Actualment, està passant els últims dies de vacances i ha compartit una foto al costat d'una amiga que ha fet saltar les alarmes.

La imatge en qüestió és una escena en la qual apareix en un posat molt romàntic al costat de la seva amiga Marta López. Se'ls aprecia molt units i amb una expressió facial plena de felicitat i complicitat.

Ell surt al fons i ella es recolza sobre el seu pit. Tots dos es dediquen una mirada còmplice i d'amor. Una estampa d'allò més idíl·lica que molts poden traduir com a romàntica.

La publicació va acompanyada d'un missatge que evidencia la bona relació que tenen. «Gràcies per oferir-me casa teva, gràcies per la teva amistat. T'estimo, amigueta!».

Les xarxes treuen fum i asseguren que fan una parella ideal. Els rumors sobre una possible relació sentimental entre tots dos han estat presents des que es va publicar.

La complicitat i la bona amistat que mantenen ha estat traduïda, en moltes ocasions, com una tensió romàntica no resolta. De fet, molts asseguren que, en el passat, tots dos van ser parella en secret.

Una informació que tots dos han desmentit sempre i, fins i tot, n'han fet broma. A més, ell s'ha mostrat especialment preocupat per evitar que la premsa descobreixi les seves relacions sentimentals.

Estem segurs que aquesta imatge no és més que un bonic gest d'amistat i no conté cap missatge ocult. Kiko Hernández acostuma a publicar imatges amb els amics per presumir d'ells.