Primer pla de Kiko Hernández amb el rostre ben seriós

Kiko Hernández ja no és intocable a 'Sálvame', però demostra el seu poder

Kiko Hernández treu el seu caràcter a 'Sálvame'

Les tardes de Sálvame sempre fan parlar molt, ja que o ens assabentem amb més detall sobre la vida dels nostres famosos o sobre la vida dels nostres presentadors i col·laboradors. Què ha passat aquesta setmana als platós?

Sabem que a Kiko Hernández ens el trobem cada cop que encenem la televisió, tot i que intenta ser el més reservat possible amb els rumors sobre la seva vida. Però no és possible mantenir-se sempre al marge i al final hom sempre ha de donar explicacions sobre la seva vida.

El favor que li va fer Belén Rodríguez a Kiko Hernández

No ha estat fins aquesta setmana que hem sabut que Kiko Hernández va demanar a la seva companya i també col·laboradora, Belén Rodríguez, un préstec de 100.000 euros. Una cosa que portaven en privat per evitar rumors i ara se senten molestos perquè ha sortit a la llum. Es creu que va ser Belén qui ho va explicar a les persones equivocades.

Totes les condicions del préstec, els interessos o els terminis en què Kiko havia de tornar els diners a la seva amiga ha estat debatut al programa en aquests últims dies. També del que ens hem assabentat és que Belén va demanar a Kiko la devolució immediata de tots els diners que li quedaven per tornar, per què?

Les paraules de Belén a Kiko van ser la seva manca de confiança en ell, el considerava un mal pagador, un morós. El fet que la seva amiga no confiés en ell suposaria un cop baix per al col·laborador de Sálvame. Els problemes només van fer que començar quan en els programes d'aquests dies es va parlar del préstec de Belén Rodríguez a Kiko Hernández.

Captura de Kiko Hernández a 'Sálvame'.
Belén hauria mentit a Kiko per recuperar els diners abans. | Telecinco
 

En un moment, Antonio Montero decideix esmentar el germà mort de la col·laboradora de Sálvame. El fet que ella hagi de patir la mort del seu germà i que el seu amic li hagi demanat un préstec d'una gran quantitat de diners, la va destrossar encara més.

Tanmateix, María Patiño també insisteix a parlar sobre el germà de Belén, ja que, segons ella tenia entès, la col·laboradora hauria demanat consell al seu germà sobre si ajudar Kiko o no prestant-li els diners.

Una ruptura en directe

Mentre els col·laboradors de Sálvame s'anaven endinsant en temes delicats, Kiko va intentar mantenir-se el més calmat possible, explicant que les dates entre la mort del germà de la seva examiga i les del préstec no coincideixen.

María Patiño molt seriosa
María Patiño va continuar insistint amb el germà de Belén Rodríguez. | Telecinco
 

No va ser fins que Patiño va continuar insistint que vam poder veure l'exconcursant de Gran Hermano enfurismat. «Podem deixar de parlar del seu germà? Jo no ho he tret, ha estat Antonio. Crec que podem tractar aquest tema sense parlar del seu germà ni de la seva família».

Captura de Belén Rodríguez, Terelu Campos i María Patiño a 'Sálvame'.
María Patiño va insistir a 'Sálvame' que Belén Ro va parlar amb el seu germà sobre el prèstec. | Telecinco
 

Molts dels tertulians van intentar calmar la situació, intentant negar els fets que María Patiño relatava, ja que el seu germà va morir el 2013 i el préstec es va fer el 2017. També ho van intentar esquivar el màxim possible parlant sobre un altre tema.

Kiko Hernández ha estat defensant en tot moment la seva examiga Belén Rodríguez, però per què Kiko la defensa tot i haver posat fi a la seva amistat?

L'exconcursant de Gran Hermano es considera a ell mateix una persona que no és capaç de trair els seus. Podem veure que manté la seva paraula, encara que ell s'hagi sentit traït per qui era la seva amiga.

Fotomuntatge de Belén Rodríguez i Kiko Hernández.
Belén Rodríguez i Kiko Hernández haurien posat fi a la seva amistat. | CatalunyaDiari
 

I és que és aquest el motiu pel qual els dos tertulians de Sálvame van posar fi a la seva amistat, no només Belén va mentir als platós sobre com portava el seu examic els pagaments, tampoc ho va mantenir en secret i ho va explicar a altres persones. «Això no em passarà per alt», diu Kiko.

Està clar que, de moment, no veurem una reconciliació per part de tots dos, ja que cap no té intenció de parlar amb l'altre. I qui menys està disposat a fer-ho és Kiko.