Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Iker Casillas.

La nòvia d'Iker Casillas: ni Sara Carbonero s'ho acaba de creure

Ja se sap qui és la nova parella sentimental d'Iker Casillas

Ni Sara Carbonero ni Alejandra Onieva. Sembla que Iker Casillas està molt il·lusionat amb una altra dona que no és ni la seva exdona ni l'actriu. Sens dubte, des de començaments d'any, a l'exfutbolista se li han atribuït diverses parelles sentimentals.

De tots els noms de les dones que van sortir als mitjans, només dos van cridar especialment l'atenció: el de la germana d'Íñigo Onieva i el de María José Camacho. La veritat és que, pel que fa a aquesta última, s'ha rumorejat força que el de Móstoles podria haver mantingut una relació amb ella.

Una teoria que, avui dia, sona amb més força perquè tot sembla indicar que Iker Casillas manté una relació amb ella des de fa un temps.

Primer pla d'Iker Casillas
Iker Casillas ja ha oblidat Sara Carbonero. | Europa Press
 

La nova parella sentimental d'Iker Casillas

No hi ha cap mena de dubte que, en els últims mesos, la vida sentimental d'Iker Casillas ha passat per diversos canvis. El primer, i el més gran, va passar l'any passat, ja que de manera sobtada va anunciar la seva separació amb Sara Carbonero, amb qui té dos fills en comú, Martín i Lucas.

Sens dubte, aquesta notícia va generar força polèmica, ja que ningú no s'esperava que la que semblava ser una de les parelles mediàtiques més consolidades del país trenqués la seva relació. Així mateix, després d'11 anys junts i una infinitat d'experiències viscudes, tots dos tenien el camí lliure per refer la seva vida.

De fet, així va ser perquè, al cap de pocs mesos, va començar a sonar amb molta força que la presentadora estava mantenint un idil·li amb Kiki Morente. No obstant això, aquesta relació, que va ser molt discreta, amb prou feines va durar. Això sí, ara, l'exdona d'Iker Casillas està feliçment enamorada de Nacho Taboada, un músic amb qui surt des de fa algun temps.

Mentrestant, a Iker Casillas no se'l relacionava directament amb cap altra dona. Si bé és cert que existien molts rumors que apuntaven que hauria tingut una aventura amb diverses cares conegudes, entre elles, amb la 'influencer' Rocío Osorno, la cantant Sara Denez i, l'última, Alejandra Onieva.

Però, sens dubte, amb qui més se l'ha relacionat ha estat amb María José Camacho, una exfutbolista de 44 anys amb qui va es va mostrar d'allò més afectuós. De fet, fa uns mesos, la portada ¡Hola! va publicar unes fotografies en què tots dos apareixien passejant junts.

A més, per si no n'hi hagués prou, aquesta mateixa revista assegurava que havien passat una part de les vacances d'estiu junts. De manera que haurien estat junts a Marbella i Sotogrande.

Això sí, encara que tot apuntava que tots dos estarien en una relació sentimental, la veritat és que cap dels dos es va voler pronunciar sobre això. Recordem que Iker Casillas és força gelós de la seva intimitat, per la qual cosa és evident que no hagi volgut confirmar ni desmentir aquesta notícia.

Qui és la possible nova il·lusió d'Iker Casillas?

María José Camacho, qui podria ser l'actual xicota d'Iker Casillas, és catalana, exfutbolista de professió, amb una història tràgica. El 22 de maig del 2021, Francesc Arnau, el seu marit i exporter del FC Barcelona, es va llevar la vida amb 46 anys.

Tots dos formaven una família feliç amb els seus dos fills en comú, Marc i Pol, de 19 i 17 anys, respectivament. «Tant de bo el dol que estic passant hauria estat per una cosa natural, per una malaltia o un accident», va dir al seu moment.

«Per alguna cosa que sàpigues que tu no pots fer res. Sempre et queda si hagués dit això, si hagués dit allò o si l'hagués portat al metge. Això no és un dol normal (...). M'hauria acomiadat i li hauria dit mil vegades t'estimo. Tant de bo m'hagués pogut acomiadar. Això és un trauma», va explicar aleshores.