Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

Kiko Hernández posa en perill la seva relació amb un home poderós besant a un altre

Kiko Hernández s'allunyarà de 'Sálvame' per viure una nova aventura

Kiko Hernández, polemista i presentador de Telecinco, porta molt de temps treballant al programa 'Sálvame' i ara vol viure noves experiències. La seva trajectòria professional està plena d'èxits, però hi ha una cosa que mai ha arribat a aconseguir: guanyar-se la confiança del públic. Per això està buscant projectes que no tenen res a veure amb el món televisiu.

Kiko Hernández protagonitzarà 'Distinto', una obra de teatre titulada que promet marcar un abans i un després a la seva carrera mediàtica. El col·laborador pretén demostrar que és molt més que un simple personatge de Telecinco, atreviment que podria pagar força car. Durant les properes setmanes s'allunyarà de 'Sálvame', ja que ha de centrar-se en el seu debut teatral.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández està il·lusionat amb el nou projecte professional| Mediaset

Kiko podria tenir problemes amb David Valldeperas, director de 'Sálvame' amb qui fa més de dotze anys que treballa sense descans. Tot i que ha promès actuar només els caps de setmana, li resultarà impossible tenir tanta presència al programa. Així, els experts en televisió asseguren que la nova feina d'Hernández li generarà força problemes amb els seus caps de 'Mediaset'.

El famós col·laborador té apuntada una data al calendari: l'11 de febrer, dia en què s'estrenarà la seva obra 'Distinto'. De fet, ja han sortit publicades algunes imatges de l'esmentada representació teatral i tot fa pensar que el projecte generarà enrenou. Hernández fa un petó a un home durant la funció, sens dubte una actitud que contradiu la filosofia de la seva trajectòria.

Kiko fa dues dècades que està dins de la petita pantalla i no ha revelat mai quina és la seva veritable orientació sexual. Pensa que és un detall que només li pertany a ell i no vol que els seus enemics utilitzin aquesta dada, per això guarda silenci. Tot i això, el petó que li ha de fer a un dels seus companys del teatre el situa al centre de totes les mirades.

Kiko Hernández i la seva bona relació amb David

Kiko fa molt de temps que és al costat de David Valldeperas i ha demostrat que està a l'altura de tots els reptes que li proposa. El col·laborador participa en tots els jocs, però ha traçat una línia infrangible: la seva orientació sexual. Quan va saltar a la fama mantenia una relació amb una dona, Patricia Ledesma, però va acabar i ningú no ha tornat a saber res.

Hernández ha protegit el seu gran secret, encara que molta gent està convençuda que tard o d'hora acabarà sortint a la llum. És evident que besar un home durant una obra de teatre no el converteix en homosexual, però aquest gest despertarà molts rumors. Ell ha estat el primer a jugar amb l'orientació de molts famosos, per exemple va posar en dubte Alejandro Albalá, exnòvio d'Isa Pantoja.

El col·laborador és un dels pilars fonamentals de 'Sálvame', i el seu director David intenta protegir-lo de tots els seus enemics. Entre ells hi ha una vinculació perfecta, però potser tenen problemes després que Kiko pugi a l'escenari. És impossible que tingui tanta presència al programa i això podria posar el perill la seva continuïtat.

Kiko Hernández al photocall de l'estrena de la pel·lícula 'Miamor perdido'
Kiko Hernández sempre ha mantingut la vida sentimental molt al marge de la premsa | GTRES

Kiko Hernández coneix tota la veritat

Kiko detesta parlar de la seva vida privada, però ocasionalment en fa excepcions. Té molt bona relació amb el director de la revista 'Diez Minutos', per això concedeix entrevistes en aquest mitjà amb freqüència. Aquí ha posat amb les filles Abril i Jimena, ha obert les portes de la seva llar i ha explicat com serà la seva funció de teatre.

El polemista s'estrenarà l'11 de febrer i és conscient que rebrà unes crítiques força perjudicials. I és que pensa que la gent el jutjarà sense haver-lo vist simplement pel passat televisiu. La veritat és que la seva imatge pública no és bona i això perjudica qualsevol dels seus projectes.