Kiko Hernández en un plató de Telecinco

Kiko Hernández es pronuncia sobre la seva nova addicció: «Això enganxa»

Kiko Hernández ha reconegut que comença a estar massa pendent del mòbil

Les xarxes socials són un autèntic perill, i és que ja monopolitzen gairebé tot el nostre temps. Així, fins i tot rostres tan coneguts com Kiko Hernández reconeixen que comença a afectar-los a l'hora de treballar.

El col·laborador de 'Sálvame' no trigava a admetre que ell també havia caigut al parany d'Instagram, que aconsegueix tenir-lo pendent del mòbil durant gairebé tot el dia.

«T'he de donar la raó amb Instagram i he de demanar perdó als directors perquè m'hi estic enganxant que no vegis. Ara entenc que estiguis tot el sant dia mirant el mòbil», reconeixia en directe.

«Això enganxa. Vaig a apagar el mòbil», assegurava després d'adonar-se de la quantitat de temps que passava utilitzant la plataforma.

«S'han acabat les bombes en directe», afegia el col·laborador. I és que altres companyes com Anabel Pantoja ja havien advertit sobre el perill que suposaven.

La jove és una veritable influencer que compta amb més d'un milió i mig de seguidors. I ningú millor que ella per conèixer de prop els secrets de les xarxes socials. De fet, a la neboda d'Isabel Pantoja moltes vegades se li ha cridat l'atenció a plató per aquest motiu.

«Que tremoli el sector, que vinc. Jo no sabia el que era això», assegurava Kiko, que a més es va quedar impactat quan va saber el dineral que es pot arribar a guanyar sent influencer i col·laborant amb marques.

«Al documental he escoltat 25.000 euros i se m'han posat els ulls com taronges», ha assenyalat després de saber el que arriba a embutxacar-se Anabel.

«Marques d'Espanya, aquí estic», feia una crida des de 'Sálvame'. «Si m'he de despullar... El que em demaneu», feia broma.

L'audiència frena Kiko Hernández i es veu obligat a demanar perdó

Kiko Hernández és un dels pesos pesants de 'Sálvame', d'això no hi ha cap dubte. No obstant això, sembla que a l'audiència no li agrada que sigui tan dur amb alguns famosos.

L'últim conflicte l'ha tingut amb Carmen Borrego, a la qual no ha dubtat a atacar mentre aquesta participava a 'La última cena'. Una cosa que va fer saltar fins i tot la seva neboda, Alejandra Rubio, que no entenia com la seva tieta permetia que la tractessin així.

Tot i que Kiko es va penedir de la seva actitud i d'haver carregat també contra Terelu Campos, sembla que les disculpes no van ser suficients per a la televisiva.

«Ja no em val el perdó, em valen els fets», assegurava la filla gran de María Teresa Campos.

Al que Kiko Hernández es defensava assenyalant el següent: «Crec que falta comunicació en aquesta família. Moltíssima. Perquè si no, els discursos de Terelu i Alejandra són totalment incompatibles amb el que passa entre Carmen Borrego i jo».

Del que no hi ha dubte és que l'audiència s'ha cansat d'aquest assetjament i enderrocament per part del tertulià. Tanta maldat comença a cansar el públic, que exigeix que es disculpi i deixi d'humiliar d'aquesta manera qualsevol que se li posi davant.

En molt poques ocasions hem vist Hernández acotar el cap i reconèixer els seus errors. Una de les últimes vegades va ser després de veure la docusèrie de Rocío Carrasco.

Gairebé a punt de plorar, admetia haver jutjat Rociíto abans d'escoltar el seu testimoni.

«Podria haver demanat el teu telèfon i haver-t'ho dit en privat, però com que ho vaig dir públicament, també t'ho vull dir a tu públicament i a la cara».

Així doncs, Kiko mostrava el seu costat més humà quan va reconèixer que «no havia estat ni bon professional ni bona persona acusant-la de mala mare».