Primer pla de Kiko Hernández

Kiko Hernández reconeix que a Fran Antón li han ofert diners per deixar-lo

Kiko Hernández prefereix explicar la veritat a temps

Kiko Hernández era un dels 'intocables de Sálvame', com anomenen el grup de col·laboradors que estan protegits per la direcció. No obstant això, ha deixat de ser-ho d'una manera abrupta i en poc temps s'ha convertit en el centre d'atenció per diverses polèmiques. La que li importa menys és la que s'ha originat per la seva amistat amb Fran Antón, un dels seus companys de teatre.

Kiko Hernández coneix perfectament com funciona el negoci i sap que estan insinuant que Fran és el seu xicot, però no és veritat. Assegura que no tindria cap problema per admetre-ho, però garanteix que en aquesta ocasió els investigadors de Sálvame s'han equivocat. Promet que entre ells només hi ha una amistat i reconeix que tenen en comú un projecte especial.

Primer pla de Kiko Hernández maquillat
Kiko Hernández se sent incòmode | Instagram

Kiko ha explicat que Fran és el director de la seva nova obra de teatre, la primera que produirà ell. Passen molt de temps junts per motius laborals, però garanteix que tots dos són solters i que no tenen interès a ser parella. Jorge Javier Vázquez ha aturat Sálvame per fer-li una pregunta en to jocós: «Us han ofert anar a La isla de las Tentaciones?».

Kiko ha deixat sense paraules el presentador en respondre: «treu-li 'tentaciones'». L'impacte ha estat tan gran que no ha tingut més remei que explicar el que estava passant: els han proposat estar a Superviiventes 2023. Segons ha explicat, primer han ofert diners a Fran Antón per tancar el contracte i després a ell, però no hi ha res tancat.

Hernández sap que si el seu amic se'n va a l'illa haurà de deixar-lo, se separaran durant un temps i últimament estan molt junts. El trobarà a faltar, però vol «que faci el que vulgui» perquè sap que és una bona oportunitat. Ha de decidir ell i de moment ha rebutjat l'oferta, tot i que encara no hi ha res de tancat.

Kiko Hernández podria anar-se'n un temps

Kiko ja sap que Fran Antón no el deixarà, no se sent còmode davant de les càmeres i no estarà a Supervivientes. Però, el col·laborador s'està pensant la seva resposta, diu que és el primer any que hi pot anar i que potser accepta. El problema és que té moltes responsabilitats i que estarà sotmès a molta pressió, d'aquí provenen els seus dubtes.

Fran Antón, l'amic especial de Kiko Hernández
Kiko Hernández s'ha mostrat molt sincer | FRAN ANTÓN @FRANANTONLOPEZ

Hernández té clar que marxar una temporada és una bona oportunitat, ja que els últims mesos estan sent complicats. Sálvame està ressorgint, però ho està fent gràcies al contingut que genera la vida privada del madrileny. Primer el van acusar de ser «un pocavergonya» a Instagram, després de tenir deutes i ara parlen de les seves suposades relacions amoroses.

Tot i això, l'exconcursant de Gran Hermano no té por perquè juga amb una eina fonamental: la veritat i la sinceritat. No ha mentit en cap moment i ha trencat la seva amistat amb Belén Rodríguez per demostrar la seva indignació. La periodista l'ha acusat de ser «un morós» i «un deutor», cosa que ell no tolera perquè no es correspon amb la realitat.

Kiko Hernández se sincera com mai

Kiko està cansat d'explicar sempre el mateix i ha pres una decisió: no continuarà esforçant-se. Part del públic creu que Fran Antón és el seu xicot, però li és igual. L'únic que vol és deixar clar que ell no està darrere d'aquesta història, com insinuen els seus detractors.

Hernández protagonitzarà una obra de teatre i diuen que s'està inventant tot això per fer promoció. Belén Rodríguez, la seva exmillor amiga, insinua que també parla d'ella per no dir la veritat sobre la seva vida sentimental. Tot són rumors i l'única cosa certa és la següent: estem davant de l'estrella de Supervivientes 2023.