Primer pla de Kiko Hernández al plató de 'Sálvame' el 13 de juny de 2023

Kiko Hernández es reuneix amb Fran Antón després d'anunciar la imminent boda

Kiko Hernández ha viatjat a Melilla amb les seves dues filles per reunir-se amb Fran Antón

Kiko Hernández es troba en un moment molt alliberador des que va fer pública la història d'amor amb Fran Antón. Tot i que per la banda professional afronta un futur una mica incert, el seu cor està molt ben ocupat. No hi ha dubte que això està ajudant-lo molt a afrontar el final de 'Sálvame'.

El col·laborador de televisió sorprenia tots els espectadors aquests dies en confirmar que tenia una relació amb l'actor Fran Antón. Però, això no quedava només aquí, ja que confirmava que el pròxim mes de setembre faran el gran pas de casar-se. Durant diumenge passat, el polèmic televisiu publicava una emotiva fotografia amb la seva filla, on confirmava que anava cap a Melilla per reunir-se amb el seu promès.

Kiko Hernández i les seves filles es reuneixen amb Fran Antón

Sens dubte, Kiko Hernández està experimentant una gran barreja de sentiments. D'una banda, el televisiu afronta el final del programa que li ho ha donat tot, cosa que no està sent gens fàcil de pair per a cap dels col·laboradors del programa.

Estem segurs, però, que Kiko Hernández estarà trobant el suport necessari a l'espatlla de Fran Antón per poder afrontar aquest cop dur que marcarà un abans i un després a la seva vida. El col·laborador feia la setmana passada un pas endavant i s'aventurava a confirmar la seva relació amb l'actor.

Per tots és sabut que Kiko ha estat un dels rostres de Sálvame més hermètics pel que fa a la seva vida privada. Tota la informació que tenia a veure pel que fa a la seva vida privada del tertulià es basava en suposicions i rumors.

Però, durant la setmana passada, i després d'un cap de setmana ple d'especulacions sobre un presumpte casament entre ell i Fran Antón, Kiko feia el pas. El col·laborador confirmava la seva història d'amor amb Antón i anunciava el seu enllaç imminent per al pròxim mes de setembre.

«Fa temps, vaig descobrir què és l'amor vertader. He trobat l'home de la meva vida. He trobat el millor pare que em pot ajudar en aquest camí que faig amb les meves filles. He trobat la persona que més estimo i aquesta persona es diu Fran Antón», d'aquesta manera revelava el núvol d'amor on es troba. Després d'això, el focus s'hi col·locava i els seus pròxims passos estan sent estudiats amb lupa. Però, Kiko sembla que està cada cop més obert a mostrar la seva vida.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Kiko Hernández, en un núvol d'amor

Ahir diumenge, Kiko publicava una bonica instantània amb les seves filles a l'avió rumb a Melilla per reunir-se amb Fran Antón . A la bonica i tendra fotografia, el col·laborador escrivia: «Feliç no, el següent».

Muntatge de fotos de primer pla de Kiko Hernández i el seu amic, Fran Antón
Kiko Hernández s'ha reunit amb el seu promès | España Diario

I és que el col·laborador de televisió anunciava que s'havia de prendre uns dies per desconnectar de tot i sortir una mica del focus mediàtic. A més, amb el casament tan a prop, estem segurs que tindran moltes coses encara a preparar. Això sí, Kiko ha deixat clar que sí que estarà present per al final de 'Sálvame' el pròxim 23 de juny.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!