Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carmen Bazán a 'Campamento de Verano'

Carmen Bazán té problemes després de confirmar el secret del bebè de Jesulín

Carmen Bazán, sorpresa amb els fets després de parlar amb la premsa

Carmen Bazán va assistir la setmana passada a la celebració del primer aniversari del menor dels seus nets. El fill de Jesulín de Ubrique i María José Campanario feia el seu primer any i aconseguia reunir gran part de la seva família en un restaurant de Jerez de la Frontera. Tot i això, Carmen Bazán ha vist com el que era motiu d'alegria es girava en contra d'ella després de parlar sobre el fill del torero.

El clan Janeiro Campanario tornava a reunir-se per un motiu molt especial, l'aniversari del benjamí de la família, Hugo. A l'esdeveniment hi van ser presents, a més de María José Campanario i Jesulín, la seva àvia paterna, Carmen Bazán, i els seus avis materns, Pepe Campanario i Remedios Torres. Altres assistents van ser els seus oncles Humberto, Carmen i Víctor, així com la dona d'aquest amb els seus fills.

Però, es va trobar a faltar la presència d'Andrea Janeiro. La filla que Jesulín va tenir amb Belén Esteban treballa als Estats Units. Per això, la jove no va poder ser present en la celebració del primer aniversari d'Hugo.

Foto de Carmen Bazán al carrer somrient
Carmen Bazán va atendre els mitjans i va donar detalls sobre la celebració familiar | Europa Press

Va ser Carmen Bazán l'única persona de la família que va parlar amb la premsa revelant algunes dades de la reunió familiar esmentada. La matriarca del clan revelava que la celebració «va estar molt bé» i tots van passar una bona estona amb motiu de l'aniversari del petit Hugo. «Hi han estat Julia i totes», confirmava la mare de Jesulín de Ubrique referint-se a Julia Janeiro.

Carmen Bazán no sabia que les seves paraules provocarien la reacció del seu fill

A més, Bazán va donar més dades sobre el petit, com per exemple que està «enorme» i que li van regalar «moltíssimes coses». Els reporters van tenir ocasió de preguntar a la matriarca del clan sobre María José Campanario. La mare de Jesulín va explicar que, malgrat estar de baixa laboral tal com el torero va explicar a Bertín Osborne, María José es troba «molt bé, molt bé».

Les paraules de Carmen, pel que sembla, no haurien agradat gens a Jesulín, que no vol que transcendeixin dades sobre la seva vida més privada. Així, sembla que el torero hauria prohibit a la seva mare tornar a parlar en públic.

Com és habitual, els detalls de la vida privada de Jesulín i María José només es compten en exclusives pactades. Aquí tenim l'exemple de la recent aparició del destre al programa presentat per Bertín Osborne, 'Mi casa es la tuya'. En aquest espai, el pare d'Andrea Janeiro va explicar detalls de la seva vida i on la seva dona María José Campanario va ocupar un lloc destacat.

Jesús Janeiro ha pres una decisió en la relació amb els mitjans de comunicació

El d'Ubrique entén que oferir declaracions als mitjans és un negoci suculent. Per tant, si no tenen una contraprestació econòmica, ell i la seva dona mantenen silenci absolut. Aquest és el motiu pel qual les paraules de Carmen Bazán haurien molestat el seu fill.

Foto de Carmen Bazán, mare de Jesulín de Ubrique, somrient mirant a càmera
Jesulín ha demanat a la seva mare que no torni a parlar amb els mitjans per parlar de la seva vida privada | Europa Press

Jesulín no és l'únic de la família que accedeix a parlar de la seva vida privada amb pagament previ. El seu germà, Víctor Janeiro, va participar en el 'reality 'de Telecinco 'Pesadilla en el Paraíso', concurs en què va resultar guanyador i a més va rebre la visita de la seva mare. La seva presència al programa va donar lloc a diferents declaracions en què el també torero va tenir ocasió de referir-se a la seva família.

Les pròximes setmanes serà Jesulín qui apareixerà a la petita pantalla. Amb la seva participació al 'talent' culinari 'Masterchef Celebrity', tindrà ocasió de mostrar els seus dots a la cuina. Serà també una oportunitat en què podria donar potser alguns titulars sobre diferents aspectes de la seva vida personal i familiar.