Primer pla de Kiko Hernández somrient al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández revela un detall clau sobre la seva boda amb Fran Antón

Kiko Hernández té previst casar-se al setembre

Actualment, Kiko Hernández es troba gaudint de les seves vacances d'estiu. I ho està fent en companyia de les seves filles i també del seu xicot, Fran Antón. Però aquest descans i temps de desconnexió no evita que estiguin preparant el seu enllaç.

De fet, el col·laborador ha sorprès ara donant a conèixer un detall fonamental sobre el seu imminent casament. Ni més ni menys que n'ha revelat la data.

Kiko Hernández revela el dia que es casarà amb Fran Antón

Kiko Hernández, a més dels seus treballs en matèria teatral, està molt il·lusionat de convertir-se en el marit de Fran. És més, un cop ha confessat públicament la seva història d'amor, no deixa de presumir de relació i de preparatius de casament.

Precisament aquests darrers dies, l'exconcursant de 'Gran Hermano' pujava a les seves 'stories' una fotografia que ens deixava sorpresos. Sí, perquè sense embuts, a través d'ella, admetia que ja té data per contraure matrimoni a Melilla, la terra natal del seu noi. Fins i tot l'ha compartit per a satisfacció dels seguidors i de la premsa.

Fran Antón i Kiko Hernández a 'Viernes Deluxe'
Kiko Hernández està de preparatius amb Fran | Instagram, @kikohernandeztv

Així doncs, Kiko ha donat a conèixer aquesta dada compartint una imatge d'una de les proves d'una targeta on apareixen els noms de tots dos. Aquests estan envoltats de formes geomètriques i de motius florals. I el més important, la data del casament, apareix a baix: 16 de setembre de 2023.

Storie de Kiko Hernández amb un cartell sobre el seu casament amb Fran Antón
Kiko Hernández ja ha revelat la seva data de casament | @kikohernandeztv, instagram

D'aquesta manera, Hernández ha admès que serà el tercer dissabte del mes de setembre quan celebrin oficialment que estan casats. Aquest serà un dels dies més feliços per a ell fins ara perquè, com ha reconegut, Antón «és l'home de la meva vida».

Una gran festa és la que, pel que sembla, estan preparant per celebrar amb el seu voltant que ja són matrimoni. I s'hi espera que hi vagin molts dels seus companys de 'Sálvame'. I també altres cares conegudes com, per exemple, Patricia Ledesma, la seva ex, i Rocío Flores amb Fidel Albiac.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Kiko Hernández ja no amaga la seva felicitat

Kiko Hernández ens està deixant a tots perplexos. I és que ha passat de ser una persona molt extremadament reservada de la seva vida privada a mostrar-la sense embuts. És clar que el que li ha canviat és el Fran i, sobretot, l'amor.

N'és una bona mostra que, a més de reconèixer públicament la seva relació i de donar detalls del seu casament, ara ha fet una cosa impensable. I és que no ha dubtat a pujar a les xarxes socials la primera foto de la família que ha aconseguit formar i de la qual està orgullós.

Així, encara que d'esquena, se'l veu al costat d'Antón i les seves dues filles en una platja de Màlaga, on estan de vacances. Aquesta tendra instantània, Kiko l'ha acompanyat del text següent: «'My family'».

Com podia imaginar, Hernández ha rebut nombrosos 'likes' per aquesta publicació i també molts missatges. Entre ells els de persones conegudes, com seria el cas de Mercedes Milá, qui li ha escrit: «Quina preciositat de foto».

Així mateix, Chiqui, de 'GH 10', li escrivia: «Això és el millor i el que val més. Et desitjo el millor per a tu i la teva bonica família. Si és molt feliç, l'amor és meravellós i em quedo amb aquest Kiko».

Seguidors de l'excol·laborador de 'Sálvame' també han volgut felicitar-lo amb comentaris com a: «M'agrada allò que veig, home familiar i amorós. Així que ser feliç que t'ho mereixes» o «M'acaba de posar els pèls de punta».

«M'encanta aquest Kiko, que sempre vaig saber que era darrere del personatge. Has d'estar orgullós de la família i gaudeix molt d'aquesta etapa», són altres missatges.