Primer pla d'Ana Obregón a la presentació del llibre del seu fill

Ana Obregón ja ha aclarit si tindrà més bebès: la decisió està presa

Ana Obregón té ben clara la decisió

Ana Obregón ha fet una entrevista a la seva publicació de capçalera i ha revelat tots els passos que està seguint des de fa mesos. Portar un bebè al món no li ha resultat fàcil, ja que el procés de gestació subrogada pel qual es va decantar era complicat. La gestant va fer diversos intents, per això al seu moment Obregón va deixar la porta oberta a tenir més descendència.

Ana Obregón, segons l'opinió de Kiko Matamoros, tenia més òvuls pel seu darrer intent que va fer no li sortia bé. Afortunadament en aquesta ocasió va funcionar i no va haver de recórrer a més intents, però l'opció encara hi és. Per això, en el seu moment, Ana va dir que Aless Lequio volia tenir cinc fills i que ella no es tancava a ampliar la família.

L'actriu, finalment, ha aclarit si ha canviat d'idea. I de fet, ha estat honesta i ha reconegut que la decisió està presa des de fa temps. De moment no, de moment es vol centrar en les cures d'Ana Sandra i pensa que no cal tenir més nadons. Això sí, la possibilitat continua activa i encara pot fer el pas, però l'assumpte ha quedat paralitzat.

Captura de la portada de la revista 'Hola!' amb Ana Obregón abraçant la seva néta, Anita
Ana Obregón ha explicat la seva decisió | instagram , holacom

«Em penso que la meva nena tingui un germanet o una germaneta», diu sense acabar de rebutjar l'opció de manera definitiva. «El que passa és que té onze oncles i tots ara es casaran i tindran nadons. Serà una nena amb 20 cosins de la seva edat», afegia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ana Obregón ofereix noves explicacions

Ana reconeix que quan Aless Lequio era petit treballava massa i creu que hagués gaudit més d'una altra manera. «L'únic que em penedeixo a la meva vida és de tot el que vaig treballar quan Aless era petit. Jo amb Anita vull estar i m'hauran de treure en grua», declara a ¡HOLA!

Imatge d'Ana Obregón amb la seva neta Ana Sandra Lequio a Espanya
Ana Obregón està passant l'estiu amb la seva neta | GTRES

Obregón assegura que té la situació controlada, pensa que no cal tenir més descendència. I és que el seu bebè estarà acompanyada en un futur i no li faltarà de res.

«Tu creus que aquesta decisió no l'he meditada? Perdona, però soc una dona que té dues carreres: Biològiques i Direcció d'Empreses», deia sobre això. Obregón insisteix que ho té tot planejat, per això es podria permetre tenir més nadons, però creu que no és necessari.