Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Lydia Lozano llançant un petó a la càmera amb Kiko Hernández, qui somriu a la càmera

Kiko Hernández surt en defensa de Lydia Lozano davant les dures crítiques sobre la seva edat

Kiko Hernández ha deixat de banda el seu habitual comportament per defensar Lydia Lozano pel bé de la periodista

Kiko Hernández és un dels col·laboradors televisius més crítics que hi ha al panorama nacional. Avui ha sorprès tant els seus companys de programa com els espectadors deixant de banda la seva faceta implacable per ajudar Lydia Lozano.

María Patiño pensa que Lydia Lozano cauria en les estratègies del genet

Al programa d'avui de Ni que fuéramos, s'ha discutit àmpliament sobre la infidelitat d'Álvaro Muñoz Escassi a la seva exparella, María José Suárez. Aquest escàndol ha estat el centre d'atenció, i no ha deixat ningú indiferent al plató, i ha generat un debat acalorat entre els col·laboradors.

Durant la discussió, la presentadora María Patiño va llançar un comentari que va encendre la polèmica: “Lydia, em preocupa que tu de ser jove cauries”. Referint-se a les suposades tècniques de seducció que utilitza Escassi per embaucar les parelles.

Muntatge amb Lydia Lozano amb María Patiño a 'Ni que fuéramos'
María Patiño ataca Lydia Lozano traient a la llum la seva edat | catalunyadiari.com, Canal Quickie, TEN TV

Aquest comentari va ser rebut amb incredulitat i desagradat per la resta dels col·laboradors, que van interpretar les paraules de Patiño com un atac directe a l'edat de Lydia Lozano.

El comentari no es va aturar allà. Patiño va continuar: “A ell li agrada de tot. Gent molt gran… O sigui Lydia corre perill”.

Aquestes paraules van provocar una reacció immediata al plató

Un dels primers a sortir en defensa de Lozano va ser Kiko Hernández. Visiblement molest, Kiko no va dubtar a alçar la veu i respondre: “L'has deixat com una despulla humana”.

Lydia Lozano, amb la seva habitual professionalitat i serenitat, també va decidir respondre als atacs. “Jo he tingut els meus moments amb Escassi. Ell gairebé em posa una demanda quan va estar amb Sonia Ferrer”.

Torna el poli! El primer 'poli de shhh' a Marta Riesco revelarà tots els secrets de la nostra reportera. En un plis plashhh, tindrem tots els resultats.
Lydia Lozano aclareix que mai no tindria res amb el genet | Canal Quickie

"Per unes fotos que va fer Gustavo”, va explicar la periodista, referint-se a un incident passat en què va estar involucrada amb el genet. Amb aquestes paraules, Lozano va deixar clar que mai no tindria una relació amb Álvaro Muñoz Escassi.

Kiko Hernández, en el paper de defensor, va continuar l'interrogatori per recolzar la seva companya. “A tu t'agrada Escassi?”, va preguntar a Lydia Lozano .

Lydia coneix a la perfecció les armes de seducció d'Escassi

Sense titubejar, ella va respondre: “No. Era un encantador de serps tant d'oncles com de dones”, deixant clar que la personalitat d'Álvaro no és atractiva.

L'ambient al plató es va mantenir tens durant uns quants minuts, amb els col·laboradors dividits en les seves opinions.

Catura de María Patiño amb expressió sorpresa i mans aixecades a Ni que fuéramos
María Patiño intenta calmar l'ambient després de les dures paraules | Canal Quickie

Finalment, María Patiño va intentar suavitzar la situació aclarint que el comentari no tenia la intenció d'ofendre Lydia. La periodista només volia advertir sobre el comportament d'Escassi.

Tot i això, les seves paraules no van aconseguir calmar del tot els ànims. Tot i que tots van seguir la seva tasca com els bons professionals que són.