Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Rosa Quintana i Diego Arrabal en un estudi d'enregistrament amb un rètol d'"EXCLUSIVA" al fons i un gràfic d'explosió a la cantonada inferior dreta.

Diego Arrabal destapa l'última hora d'Ana Rosa Quintana i ja l'acusen de traïció

Les xarxes socials s'uneixen i acusen de traïció Diego Arrabal per l'última revelació sobre Ana Rosa Quintana

Diego Arrabal, conegut paparazzi i col·laborador de televisió, ha tornat a ser al centre de la controvèrsia. Aquesta vegada, després de revelar una informació que posa a l'ull de l'huracà Ana Rosa Quintana.

El paparazzi ha treballat en múltiples programes de Telecinco i ha estat una figura destacada al periodisme de cor. Tot i això, la seva relació amb la cadena i amb Ana Rosa ha fet un gir inesperat.

Ana Rosa Quintana, la reina dels matins a la televisió espanyola, ha mantingut una carrera sòlida i reeixida a Telecinco. Els seus programes han estat líders d'audiència durant anys i han consolidat la seva posició com una de les presentadores més influents del país. Tot i això, recentment s'ha vist embolicada en una polèmica que ha sacsejat els fonaments de la seva productora.

Primer pla de Diego Arrabal amb rostre neutre en un plató
Diego Arrabal acusa la productora d'Ana Rosa Quintana de "blanquejar" la informació d'Álvaro Muñoz Escassi | Mediaset

La polèmica revelació de Diego Arrabal sobre Ana Rosa Quintana

Diego Arrabal ha acusat la productora d'Ana Rosa Quintana de "blanquejar" les informacions sobre Álvaro Muñoz Escassi. Segons Arrabal, la productora té pràcticament assegurada la contractació d'Escassi com a col·laborador del programa TardeAR.

"La productora d'Ana Rosa té al 99,99% contractat els serveis d'Álvaro Muñoz Escassi perquè es converteixi en col·laborador de TardeAR", va declarar Arrabal al canal de YouTube.

Diego Arrabal discutint sobre un conflicte a Telecinco amb imatges de Terelu Campos, Ana Rosa Quintana i Alejandra Rubio a la pantalla i el text 'ÚLTIMA HORA' en vermell. Captura de YouTube l'1 de juliol de 2024
Diego Arrabal destapa la darrera polèmica sobre la figura d'Ana Rosa Quintana | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo

Álvaro Muñoz Escassi ha estat una figura recurrent als mitjans de comunicació. La possibilitat que es converteixi en col·laborador de TardeAR ha generat opinions dividides.

Alguns veuen a Escassi una addició interessant i polèmica al programa. Tot i això, altres critiquen la decisió, considerant que la seva figura no aporta valor a la programació.

A més, les darreres revelacions sobre la seva ruptura amb María José Suárez han creat un clima negatiu pel que fa a la seva figura.

La productora d'Ana Rosa Quintana no ha fet declaracions oficials sobre això, mantenint un silenci que només ha servit per alimentar la controvèrsia. L'expectació pel possible fitxatge d'Escassi continua creixent i caldrà esperar per veure com es desenvolupen els esdeveniments.

Captura d'Ana Rosa Quintana a TardeAR vestida amb una brusa blanca, parlant davant d'un micròfon amb un fons borrós.
Ana Rosa Quintana, durament criticada per Diego Arrabal | Mediaset

Diego Arrabal ha estat categòric en les acusacions, afirmant que la productora d'Ana Rosa està suavitzant i manipulant la informació relacionada amb Escassi.

Aquesta declaració ha generat una onada de reaccions a xarxes socials, on alguns usuaris han acusat Raval de traïció. La relació entre Raval i Ana Rosa, que en altres temps va ser propera, sembla haver arribat a un punt de no retorn.

La traïció de Diego Arrabal a Ana Rosa Quintana

Les xarxes socials no han trigat a fer-se ressò de les dures declaracions de Diego Arrabal. Molts usuaris no han trigat a mostrar el seu suport a Ana Rosa Quintana, acusant Raval de traïció i d'intentar desacreditar la presentadora i la seva productora.

Aquest conflicte ve de temps enrere. Diego Arrabal ha col·laborat amb diversos programes de Telecinco durant els darrers anys. Tot i això, els seus camins es van separar fa algun temps i ara està disposat a venjar-se.

No hi ha dubte que la tensió entre Diego Arrabal i Telecinco ha anat augmentant des de fa temps. El paparazzi ha estat crític amb diversos programes de la cadena.

Captura de YouTube amb Diego Arrabal a l'estudi i amb un micròfon el 22 de novembre de 2023
Les xarxes socials acusen a Diego Arrabal de traïr Ana Rosa Quintana | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo

A més, ha manifestat la intenció de destapar tots els secrets que, segons ell, Telecinco i les seves figures més prominents intenten amagar. Entre aquestes personalitats hi ha Ana Rosa Quintana.

L'acusació de "blanquejar" informacions sobre Álvaro Muñoz Escassi han generat un debat intens al món de la premsa rosa i entre els seguidors dels dos protagonistes.

Del que no hi ha dubte és que les revelacions de Diego Arrabal han posat en perill Ana Rosa Quintana i la seva productora. Veurem quines represàlies prenen els acusats després d'escoltar la notícia.