Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban i Paloma Cuevas somrients, Betlem amb cabell ros i Coloma amb cabell castany, posant.

Belén Esteban revela el tendre instant al costat del xicot de Paloma Cuevas

Belén Esteban ha gaudit d'un moment màgic, que després ha decidit compartir-lo a les xarxes socials

Al món de l'espectacle i la televisió, poques amistats són tan conegudes i estimades com la de Belén Esteban i Anabel Pantoja. Les dues figures mediàtiques han compartit molts moments juntes, tant als platós com a les seves vides personals.

Ara, amb la notícia que Anabel està esperant un fill amb el seu xicot, David Rodríguez, l'enllaç s'ha tornat encara més entranyable. Tant és així que han acudit juntes a l'últim concert del nuvi de Paloma Cuevas, Luis Miguel, en què han viscut un instant emotiu i especialment tendre. I Belén Esteban no ha dubtat a compartir-ho a xarxes socials.

Belén Esteban dona a conèixer l'instant sentimental propiciat pel xicot de Paloma Cuevas

En les últimes hores, Belén Esteban ha estat passant-s'ho d'allò més bé amb la seva amiga Anabel Pantoja. Juntes han acudit al concert de Luis Miguel, la parella de Paloma Cuevas, al Santiago Bernabéu. I allà totes dues s'han deixat emportar per la tendresa, el romanticisme i la sensibilitat de les cançons del mexicà.

Fins a tal punt han vist aflorar els seus sentiments a flor de pell, que la de Sant Blai ha tingut un gest molt emotiu amb Anabel. I aquest ho ha compartit amb els seus seguidors a través d'Instagram.

La col·laboradora ha pujat una foto en què apareix fent un petó a la panxa d'aquella, un gest carregat d'afecte. Gest que també fa Merchi, la mare d'Anabel, que ha acompanyat les dues amigues en aquest instant tan especial. I tan inoblidable, perquè sempre quedarà per al record aquesta instantània que reflecteix l'amor que va generar entre elles aquesta gestació.

Belén ha acompanyat la imatge amb un missatge que ho diu tot: “La meva foto més bonica”. I ràpidament ha generat enrenou en xarxes. Així, aquesta publicació ha aconseguit més de 14.000 likes.

Encara més, ha rebut nombrosos missatges d'afecte cap a elles. Exemples són comentaris com aquests: “Ole aquesta Anabel. Al costat de les persones que realment t'estimen”, “Quina bonica imatge de les tres” i “M'encanta aquesta fotografia”.

Això sí, n'hi ha que han aprofitat la circumstància per criticar la neboda d'Isabel Pantoja. Ho han fet amb tuits com aquests: “L'embarassada d'Espanya o de l'univers sencer” i “Guanyes de vomitar”. Sense oblidar tampoc: “Després diu que no pot dormir, que el nadó es mou”.

La foto publicada a Instagram, a més, és una prova més de la solidesa d'aquesta amistat i de l'afecte que se'n tenen. Betlem ha estat un suport a la vida d'Anabel i aquest gest el reafirma, mostrant com els llaços d'amistat poden ser tan forts com els familiars.

Belén Esteban, Mercedes Bernal i Anabel Pantoja caminant juntes en un esdeveniment exterior.
Belén Esteban ha estat de concert amb Anabel i la seva mare | Europa Press

Més famosos gaudeixen del concert del xicot de Paloma Cuevas, a més de Belén Esteban

No només Belén Esteban i Anabel Pantoja han viscut intensament el concert de Luis Miguel a Madrid. A més de nombrosos ciutadans corrents, per l'estadi han desfilat nombroses celebrities que han gaudit del saber fer del noi de Paloma Cuevas.

Així, per exemple, s'ha vist Joaquín Torres i Raúl Prieto, Mónica Cruz, Luis Rollán i Elena Tablada. Sense oblidar tampoc Anne Igartiburu, Vicky Martín Berrocal, Edurne, Àlex González i Jesús Vázquez.

Luis Miguel amb vestit negre i corbata canta en un escenari il·luminat amb llums vermelles i grogues mentre sosté un micròfon.
Luis Miguel canta davant de moltes celebrities | Europa Press

Tots ells han estat testimonis excepcionals del lliurament de Luis Miguel a la seva gira per Espanya. Una gira que ha començat fa uns dies a la terra natal de la seva noia, Còrdova.