Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una escena de '4 estrelles', Martínez i Menchu desenfocats, un emoji de sorpresa i el logotip de la sèrie

Un embaràs secret revoluciona '4 estrellas' durant la seva setmana més difícil

'4 estrellas' provocarà una situació inesperada a l'únic capítol que, lamentablement, s'emetrà aquesta setmana

La sèrie 4 estrellas enfronta una setmana complicada, marcada pel descontentament dels seus fidels seguidors. A causa de dues retransmissions esportives i a l'estrena de Grand Prix, la popular ficció només s'emetrà dijous, deixant la seva audiència trista i farta del despropòsit amb aquella.

Aquesta retallada en la programació arriba en un moment crític, quan 4 estrellas està entrant a la seva recta final i les trames estan al punt més àlgid. I justament en aquest tràngol, en el pròxim capítol es produirà una autèntica revolució. Destacarà un embaràs secret que promet alterar la història i afegir-hi una capa extra de drama i emoció.

Fotografia de Dafne Fernández, Belinda Washington i Antonio Molero a la darrera temporada de 4 estrelles
La tensió serà notable en el proper episodi de '4 estrellas' | RTVE

4 estrelles estarà marcada a la seva nova entrega per una gestació oculta

Els seguidors de 4 estrellas no han amagat la molèstia davant l'anunci que la sèrie només s'emetrà una vegada aquesta setmana. Les xarxes socials s'han omplert de comentaris expressant la frustració i tristesa pel que consideren un cop a la ficció, especialment en un moment tan crucial. Sí, perquè està arribant al final i no es mereix no tenir freqüència a la graella.

El lliurament d'aquest dijous que ve promet ser una de les més impactants de la temporada, centrada en l'inesperat embaràs de Menchu i Martínez. Ells, per evitar la pressió i les preguntes constants del seu entorn, decidiran mantenir-lo en absolut en secret. No obstant això, no els resultarà gens fàcil, ja que les sospites creixents dins del seu cercle proper seran cada cop més grans.

Captura de '4 estrelles' amb Menchu seria amb una jaqueta negra amb Martínez amb una caçadora texana asseguts en una taula
'4 estrellas' mostrarà que la parella decidirà no explicar a ningú que està esperant un fill | RTVE

Marta i Luz, sempre perceptives i properes al matrimoni, començaran a notar que alguna cosa estranya està passant. Els canvis en la conducta de la parella no passaran desapercebuts i totes dues dones començaran a creure que hi ha un secret que s'està ocultant. Això afegirà una tensió extra a l'episodi, ja que aquelles intentaran descobrir la veritat, cosa que donarà lloc a mentides i situacions rocambolesques que faran riure els espectadors.

Fotograma de 4 estrelles amb Luz i Ainhoa en expressió còmplice
Luz serà una de les persones que sospiti que Menchu i el seu marit amaguen alguna cosa | RTVE

4 estrellas: altres trames emocionants del pròxim lliurament

L'episodi de dijous de 4 estrellas no només se centrarà en l'embaràs secret de Menchu i Martínez. Altres trames també prometen mantenir els espectadors absolutament enganxats al televisor.

Àlex continuarà bregant amb una de les decisions més difícils de la seva vida: triar entre la seva fe i el seu amor per Bea. Aquesta lluita interna ha estat una de les històries més commovedores de la sèrie i, en aquest capítol, ell es trobarà en un punt crític que podria definir-ne el futur. I és que rebreu la visita d'un superior, que us posarà encara més a la vora de l'abisme.

Àlex amb barba i cabell fosc mira cap avall mentre fa servir un suèter blanc. Captura de '4 estrelles'
'4 estrellas' farà que Álex segueixi complicant la seva vida personal i professional | RTVE

Per part seva, Desi es veurà embolicada en un problema seriós que posarà a prova el seu enginy i determinació. I tot per culpa de les noves amistats que té, que es deixaran emportar per la delinqüència. Els fans de la jove estaran ansiosos per veure com maneja aquesta nova crisi i quines conseqüències tindrà per a ella.

A més, Blanca acabarà al calabós i tot per culpa d'Armando. Aquest gir dramàtic afegirà un nivell de tensió i més quan ell aprofiti la situació per tornar a fer xantatge. La dinàmica entre aquests personatges ha estat tensa i conflictiva i aquest nou contratemps només complicarà les coses encara més.

Per si no n'hi hagués prou, Marta i Jorge trobaran un moment per acostar postures. Aquest desenvolupament serà un respir enmig de tanta tensió, oferint una dosi de romanticisme i tendresa.

Històries, totes elles, que li donaran un atractiu més gran si és possible a 4 estrellas. Tot a la seva recta final, quan els personatges de Vera del Rey estan a punt d'acomiadar-se per sempre de la seva audiència fidel.