Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tamara Falcó i Íñigo Onieva somrient amb un cor trencat i un signe d'interrogació.

Tamara Falcó aclareix si pensa separar-se d'Íñigo Onieva un any després del casament

Tamara Falcó torna a les seves xarxes per aclarir en quin punt es troba actualment el seu matrimoni amb Íñigo Onieva

Just un any després de casar-se amb Íñigo Onieva, Tamara Falcó ha acudit a les xarxes socials per deixar al descobert una reveladora informació relacionada amb el seu matrimoni. A través d'un post, la marquesa de Griñón ha aclarit que, entre els seus plans, no hi entra separar-se de l'amor de la seva vida.

Tota una declaració que amor que la socialité ha compartit amb els seus més d'1,6 milions de seguidors d'Instagram amb motiu del primer aniversari de casaments:

“Sembla que va ser ahir quan ens donàvem el 'sí, vull' davant Déu, els nostres familiars i amics... I avui complim el nostre primer any com a marit i dona. M'omple el cor de felicitat veure com hem anat construint la nostra llar plegats”.

Selfie de Tamara Falcó i Íñigo Onieva somrient
Tamara Falcó deixa clar que no pensa separar-se d'Íñigo Onieva | @tamara_falco, Instagram

A continuació, i després de deixar al descobert tot l'amor que sent cap a Íñigo Onieva, Tamara Falcó ha posat sobre la palestra quin és el seu desig més gran. “Per molts anys més brindant junts”, ha finalitzat la col·laboradora de televisió.

Amb aquestes paraules, la marquesa de Griñón ha deixat molt clar que, malgrat els sots que han hagut de superar, no pot estar més enamorada del marit. Tant és així que no hi ha cap dubte que ara com ara no pensa separar-se de l'empresari.

Tamara Falcó dedica unes emotives paraules a Íñigo Onieva pel seu primer aniversari

Tot i que els seus plans de casament van estar en perill per una suposada infidelitat d'Íñigo Onieva, el 8 de juliol del 2023, Tamara Falcó i l'empresari es van donar el 'sí, vull'. Un enllaç que es va celebrar a l'hotel Mandarín Oriental Ritz de Madrid.

Ara, un any després de compartir aquest moment tan especial amb els seus amics i éssers estimats, la marquesa de Griñón ha acudit a les xarxes socials amb un nou post. I tot per celebrar amb els seus seguidors el primer aniversari de casaments.

Tamara Falcó posa somrient durant la presentació de la desena temporada de 'Got Talent España', el 20 de juny del 2024, a Madrid
Tamara Falcó celebra a xarxes el seu primer aniversari de noces | Europa Press

Hi podem veure algunes imatges del casament de Tamara Falcó i Íñigo Onieva. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat la declaració d'amor que la socialité li ha dedicat al seu marit.

Unes paraules amb què la col·laboradora d'El Hormiguero ha desmentit completament tots els rumors que apuntaven cap a la seva possible separació de l'empresari.

Com s'esperava, l'última publicació de Tamara Falcó no ha passat desapercebuda per als seus seguidors. Tant és així que fins i tot el mateix Íñigo Onieva no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de reaccionar.

“Love you, el meu amor! Ha passat volant… Per molts anys més, no, per tots els nostres anys junts”, ha escrit l'empresari, juntament amb diversos cors.

Primer pla d'Íñigo Onieva amb el rostre seriós
Íñigo Onieva reacciona a la publicació de la seva dona | Europa Press

A més, altres cares conegudes, com ara Victoria Federica o Paula Echevarría, han dedicat uns minuts del seu temps a felicitar el matrimoni. “Felicitats, parella”, ha escrit la xicota de Miguel Torres.

Per part seva, diversos seguidors de Tamara Falcó també han volgut dedicar-los unes paraules: “Moltes felicitats en el seu primer any d'unió matrimonial. Que siguin sempre molt feliços”.