Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Chayo Mohedano amb cabell ros i una diadema blava amb Amador Mohedano amb barret negre i jaqueta grisa.

Rosario Mohedano, més ferm que mai davant l'últim problema d'Amador Mohedano

Les paraules de Rosario Mohedano sobre les declaracions que va fer Amador Mohedano cap a la família Campos

Rosario Mohedano, coneguda pel seu talent i la seva vinculació amb una de les famílies més influents del panorama espanyol, ha tornat a ser protagonista. La cantant, sempre a l'ull de l'huracà mediàtic, ha hagut d'enfrontar recentment una nova controvèrsia familiar.

Amador Mohedano, el seu pare, no és aliè a les polèmiques. Recentment, va fer unes declaracions que han encès les xarxes i han generat nombroses crítiques. Les seves declaracions generen titulars i aquesta vegada no ha estat diferent, les paraules adreçades a la família Campos han revifat tensions i l'han posat al centre de les crítiques.

Amador Mohedano somrient en un photocall al 2016
Les crítiques d'Amador Mohedano a la família Campos | GTRES

"Terelu és com li va. Davant teu sempre és molt afalagadora. És molt falsa", va declarar Amador Mohedano fa uns dies. Aquestes paraules, dirigides cap a una figura tan coneguda com Terelu Campos, no han deixat ningú indiferent.

A més, Amador Mohedano també va opinar sobre l'embaràs d'Alejandra Rubio i Carlo Costanzia. "Ella està aprenent a la televisió una mica, però li queda molt. El xaval està refent la seva vida, però una criatura, una panxa, és una responsabilitat que et canvia la vida total. La parella no arriba al setembre. Hi ha tres camps sense llaurar", va comentar.

Aquest tipus de comentaris ha generat molta polèmica. De fet, no van trigar a sortir una onada de reaccions a mitjans i xarxes socials.

La resposta de Rosario Mohedano sobre la situació d'Amador Mohedano

Davant la situació, Rosario Mohedano ha demostrat una vegada més la seva lleialtat i fermesa respecte del pare. Enmig de l'enrenou, la cantant ha mantingut una postura clara i serena.

Rosario va anar a l'últim concert de Luis Miguel a Madrid. Va ser acompanyada per la seva sogra i amb el seu marit, amb qui es va retrobar més tard. A l'entrada, es va acostar un moment a parlar amb la premsa.

La cantant es va mostrar molt disposada a parlar sobre el que suposava Luis Miguel i poder acudir a aquest concert tan important al Santiago Bernabéu.

Imatge de Chayo Mohedano als Premis Indalo
Rosario Mohedano no vol entrar en polèmiques amb la darrera notícia sobre Amador Mohedano | Europa Press

Tot i això, es va mostrar una mica cohibida quan li van preguntar pel seu pare. La premsa volia saber com es trobava Amador Mohedano després de les setmanes convulses per les quals ha passat.

En aquest cas, Rosario Mohedano va respondre amb aparent tranquil·litat: "Molt bé, gràcies. Aquí va, bé".

Pel que fa a les declaracions del seu pare sobre la família Campos, Rosario va preferir no entrar en polèmiques. "No les he sentit. Ho sento. Jo no m'hi posaré", va comentar.

Aquesta resposta, encara que breu, reflecteix la seva decisió de no avivar més el conflicte. Com és habitual en ella, ha preferit mantenir una actitud prudent davant dels esdeveniments recents.

La vida actual de Rosario Mohedano

Pel que fa a la seva situació personal, Rosario es va mostrar positiva i agraïda. “Jo vaig amb la meva vida bé. No em puc queixar, estic gaire contenta”, va expressar.

Foto de Chayo Mohedano somrient a un photocall
Rosario Mohedano està en un gran moment de la seva vida | GTRES

Aquestes paraules mostren una dona centrada en la seva carrera i benestar, allunyada dels escàndols que puguin envoltar la seva família.

Rosario Mohedano, sempre al focus mediàtic, ha sabut navegar les aigües turbulentes de la fama amb gràcia i fortalesa. La seva postura ferma davant dels problemes demostra el seu caràcter i el desig de mantenir la calma en situacions difícils.