Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Magalí Aravena amb un suèter de coll alt i un abric gris, asseguda en un cafè, amb una imatge de Yon González en un cercle vermell a la cantonada superior dreta i una il·lustració d'una dona embarassada a la part inferior dreta.

El secret de Magalí Aravena, la model amb què Yon González espera el seu primer fill

Descobrim tot sobre la misteriosa relació entre Magalí Aravena i Yon González, que ara esperen un fill junts

Yon González, un dels actors més reconeguts de la televisió espanyola, ha estat sempre molt reservat amb la seva vida personal. Conegut pel seu talent en sèries com Gran Hotel o El internado, Yon ha mantingut les seves relacions en un segon pla, lluny del focus mediàtic. Tot i això, recentment ha sorgit una notícia que ha captat l'atenció de tots els seus seguidors i del món del cor.

Segons el periodista argentí Gonzalo Vázquez, Yon es convertirà en pare per primera vegada i la mare del seu fill és ni més ni menys que la model Magalí Aravena. Sens dubte, aquest era un dels secrets més ben guardats per part de l'argentina. Tot i això, ha donat alguna pista en les seves últimes publicacions a les xarxes socials.

Magalí Aravena amb vestit vermell sostenint un pastís d'aniversari amb una espelma. Post de Magalí Aravena a Instagram el 2 de juliol de 2024
Magalí Aravena, la model argentina amb què surt Yon González | Instagram, @magii.aravena

Gonzalo Vázquez va assegurar: "El cercle íntim d'ella, les seves amigues asseguren que el fill n'és. Mentre ella juga al misteri perquè no respon missatges a la premsa i ell prefereix estar al més allunyat possible de les xarxes socials".

El descobriment del secret més ben guardat de Magalí Aravena

La relació entre Magalí i Yon ha estat portada amb molta discreció. Això és característic de l'actor, que prefereix mantenir-se allunyat de l'ull públic en qüestions personals.

A les xarxes, s'ha especulat molt sobre el temps que porten junts i sobre com han aconseguit mantenir la relació fora del focus mediàtic.

Tot i els esforços de la parella per mantenir la seva relació en privat, algunes fonts han confirmat que fa almenys 14 mesos que estan junts.

Tota aquesta especulació va sorgir el dos de febrer passat. Magalí va pujar algunes fotos a les xarxes durant les vacances. La sorpresa va ser quan es podia veure l'actor en alguna.

Sembla que Magalí Aravena volia anunciar la relació amb l'actor, però no de manera directa. Tot i això, les xarxes no van trigar a identificar-lo i a relacionar-los.

Així és Magalí Aravena, l'actual parella de Yon González

Magalí Aravena no només és coneguda per la seva relació amb Yon González, sinó també per la seva carrera al modelatge. A més, el seu nom va saltar a la premsa del cor en contraure matrimoni amb l'exjugador de l'Atlètic de Madrid, Eduardo 'Toto' Salvio.

Durant la seva relació amb Salvio, Magalí es va convertir en mare de dos fills i es va establir com una figura important a l'àmbit de l'espectacle i la moda a Argentina.

La seva vida ha fet un gir inesperat amb l'arribada de Yon González. Magalí Aravena ha mantingut un perfil baix i ha evitat respondre les preguntes de la premsa sobre la seva relació i el seu embaràs.

Tot i això, el seu cercle proper ha confirmat la notícia, generant una gran expectació entre els seus seguidors.

El canvi d'opinió de Yon González pel que fa a ser pare

Yon González ha estat igualment reservat. En una entrevista amb Vanity Fair el novembre del 2023, l'actor va parlar sobre la visió de l'amor i la vida personal. Tot i això, en aquell moment no va esmentar res sobre la seva relació amb Magalí ni sobre la seva futura paternitat.

Yon González amb barba i cabell recollit, vestit amb vestit negre i camisa blanca, posant en un esdeveniment de la 32a edició de premis de la Unió d'Actors i Actrius, amb logos de patrocinadors al fons.
Yon González serà pare amb la model argentina Magalí Aravena | Europa Press

"La veritat és que visc amb els meus pares durant la meitat de l'any. De fet, vaig fer una casa perquè cadascú pogués tenir el seu pis independent, però alhora pogués estar a prop de l'altre. La meva idea de l'amor? És una cosa molt personal i que també depèn de com vinguin les coses", va declarar Yon.

Aquestes declaracions contrasten amb la seva situació actual, cosa que suggereix que Yon González ha experimentat un canvi significatiu en la seva vida personal. La seva decisió de mantenir la seva relació amb Magalí Aravena en privat mostra el desig de protegir la seva intimitat i la de la seva futura família.