Kiko Jiménez

Kiko Jiménez confirma la ruptura i Sofía Suescun es prepara per a patir

Kiko Jiménez ha topat amb una situació difícil i inesperada

Kiko Jiménez està molt feliç al costat de Sofía, amb qui ha aconseguit consolidar la seva relació. Tot i això, no tot li somriu, ja que acaba de patir un revés professional inesperat que li portarà seriosos problemes econòmics. En concret, ha posat punt final a la seva trajectòria a l'agència d''influencers' IN Management, al capdavant de la qual està Dulceida.

El de Jaén ha actuat de forma inapropiada segons l'esmentada companyia i això ha provocat que ell deixi de ser-hi. Així, es queda a fora perdent mensualment una sucosa quantitat de diners.

Kiko Jiménez i els primers rumors

L'exconcursant de GH VIP va veure que fa unes setmanes a Sálvame, on col·labora, es va revelar una informació que l'afectava. Es va explicar que l'agència, que porta a cares com Nagore i com la mateixa Sofía, estava enfadada amb ell i l'havia fet fora. Tot perquè l'andalús havia fet a les seves xarxes socials publicitat encoberta d'una pàgina de contactes, cosa que aquesta rebutja.

De fet, Dulceida va arribar a manifestar sobre l'assumpte que «no em sembla bé el que ha fet. No té res a veure amb nosaltres». Kiko en tot moment va negar l'acomiadament i també haver fet publicitat del polèmic negoci. Tot i això, sembla que ara la informació del programa es confirma.

Pla de Kiko Jiménez al programa de Sábado Deluxe
Kiko Jiménez ja no és a la famosa llista d''Influencers' | Telecinco

La revista Semana és la que ha publicat en exclusiva que ha arribat a la fi la relació laboral entre Jiménez i la citada IN Management. Una font de l'entorn ha confessat que s'ha arribat a aquest punt «per un problema de no saber gestionar una crisi. Kiko va tenir una idea que li va sortir malament i, en comptes d'intentar solucionar-ho, el van fer fora».

L'empresa no ha volgut confirmar ni desmentir la situació del jove. Però hi ha certs indicis que deixen de manifest que la ruptura és total. Una de les pistes més contundents és que ha esborrat el nom de l'agència de les seves xarxes.

Kiko Jiménez perd una gran quantitat

L'exparella de Gloria Camila amb la seva marxa de l'empresa d''influencers' perdrà molt a nivell econòmic. Sí, perquè, com va arribar a reconèixer a la televisió, la feina a través de la mateixa li suposava guanyar al mes entre 2000 i 3000 €, una xifra molt important que li permetia tenir l'alt nivell de vida que porta.

Per això, ha de buscar solucions i sortides per poder continuar facturant una quantitat tan rellevant com aquesta. De moment, el seu principal sou és el que rep a Sálvame exercint com a col·laborador. A aquest cal sumar-hi dos treballs més que ha trobat últimament.

Kiko Jiménez parlant amb la premsa
Kiko Jiménez perd una bona quantitat de diners després de tallar la seva relació amb l'agència de Dulceida | GTRES

D'una banda, ocupa el buit que Matamoros ha deixat després de marxar a Dubai, s'ha convertit en comentarista a La isla de las Tentaciones. És un treball que desenvolupa un dia a la setmana: els dilluns.

De l'altra, ha passat a ser concursant del Mediafest Night Fever, que s'emet divendres a la nit. En aquest format ha de demostrar les seves qualitats com a cantant i a la primera entrega el va portar a imitar Ricky Martin.

D'aquesta manera, ha aconseguit nous ingressos que, tot i que seran temporals, li serveixen per ara per afrontar el nou revés professional patit. Això sí, no sabem què farà per continuar facturant tant quan aquests dos treballs esporàdics arribin a la seva fi.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp