Kiko Jiménez, acusat de posar-li les banyes a Sofía Suescun amb una altra famosa

Jiménez ha estat traït pel qual era, fins ara, el seu millor amic

Kiko Jiménez
Kiko Jiménez no ha contestat a les trucades del programa | Telecinco

Kiko Jiménez i Sofia Suescun han treballat molt en televisió per demostrar que la seva relació era irrompible i lliure de qualsevol traïció entre ells, malgrat totes les veus que han anat apareixent intentant trencar la seva relació sentimental.

Però ara sembla que tot això podria evadir-se amb la confessió de Dani Sánchez, l'amic inseparable de la parella, que fins i tot ha confessat que ha mentit en moltes ocasions públicament per caure'ls bé i seguir així sent proper a la parella. 

Kiko, molt unit al clan Pantoja

El que està clar és que alguna cosa ha passat entre ells. Aquest dimarts Dani Sánchez ha entrat per videotrucada a 'Sálvame' per desemmascarar la parella. Per començar, ha explicat que Kiko Jiménez ha estat infidel a Sofia Suescun amb una altra famosa col·laboradora de televisió, el nom d'aquesta ha deixat a tots els col·laboradors sense paraules i no és per menys.

Segons l'amic traïdor de Sofia i Kiko, aquest últim ha mantingut trobades amb Chabelitadurant la seva relació amb Sofia. Però això no és tot: segons explica, això també va succeir quan estava sortint amb Glòria Camila Ortega.

Kiko Jiménez tenia planejat tenir un embolic amb Estela Grande

Segons Sánchez, Kiko Jiménez tenia planejat des de l'inici tenir un embolic amb Estela Grande dins de 'Gran Hermano VIP' per, així, assegurar tenir algun tipus de ganxo mediàtic per poder guanyar el concurs.

Això no va acabar aquí, ja que quan aquest va tornar a 'El Tiempo del Descuento' també va estar a punt d'intentar alguna cosa amb Estela amb la finalitat de seguir tenint alguna cosa per explicar als platós de televisió.

El jove ha explicat que s'està assessorant amb el seu advocat perquè la seva intenció és acudir als platós a explicar moltes altres mentides de la parella, entre les quals es troben detalls sobre l'altercat que van patir a Marbella amb la policia on Kiko va acabar a presó.


Comentaris

envia el comentari