Kiko Jiménez

Kiko Jiménez amaga una malaltia mortal que no té cura

Kiko Jiménez està vivint uns mesos molt complicats per la dura malaltia que aguaita a la seva vida

En els darrers anys, Kiko Jiménez s'ha convertit en un dels personatges més mediàtics de Telecinco. El festeig que va mantenir fa anys amb Gloria Camila, la famosa filla de 'La más grande' i Ortega Cano, va provocar que el de Linares comencés a estar al focus mediàtic.

Això sí, malgrat que el seu idil·li amb la germana de Rociíto no va arribar a bon port, temps després, el col·laborador de Sálvame va aconseguir refer la seva vida al costat d'una cara estrella de Telecinco. Així és, ens estem referint a Sofía Suescun, amb qui va començar una relació sentimental el 2019.

Tots dos són el suport fonamental l'un de l'altre. Justament, en aquests precisos moments, Kiko Jiménez és un dels pilars fonamentals de la seva noia, que està travessant una situació molt complicada per la malaltia que aguaita a la seva família.

L'última hora de salut de la sogra de Kiko Jiménez

Va ser a l'estiu d'aquest any quan Kiko Jiménez va ser testimoni que la seva sogra, Maite Galdeano, va decidir concedir una entrevista que, posteriorment, va fer parlar molt per un xocant motiu. La mare de la guanyadora de Gran Hermano es va sincerar com mai a la revista Lecturas sobre la malaltia que porta patint des de fa molts anys: un càncer de sang.

«El tinc des que tenia 38 anys. És genètic. És una malaltia desconeguda i per això no la saben dominar bé», va explicar al seu dia en una exclusiva per a l'esmentada revista.

Evidentment, després de sortir a la llum aquesta notícia, van ser molts els mitjans els que van posar el focus d'atenció a la progenitora de la pamplonesa, però, des d'aleshores, amb prou feines s'han tingut noves dades. No va ser fins fa uns quants dies quan es va saber, per fi, si hi havia novetats pel que fa a l'estat de salut de la sogra de Kiko Jiménez.

Primer pla de Kiko Jiménez somrient
Kiko Jiménez és un pilar fonamental per a la seva parella, Sofía Suescun | Telecinco

Va ser la seva mateixa filla, Sofía Suescun, que es va animar a aclarir públicament en quina situació es troba la seva mare. Sens dubte, les seves paraules no van passar desapercebudes, ja que van fer saltar totes les alarmes. «Està molt malament», començava dient visiblement seriosa.

«És veritat que està molt malament de salut. Té una malaltia mortal que no té cura, però ho porta com pot», explicava. Fins i tot, tal com la parella de Kiko Jiménez va revelar, Galdeano no havia tingut més remei que abandonar certs aspectes de la seva vida, com ara conduir, a causa de la seva malaltia.

«Va haver de deixar tota la seva vida. No pot conduir. Al final té una malaltia que li pot donar un trombe en qualsevol moment i necessita estar tranquil·la i portant-la de la millor manera possible», explicava.

Tot i aquesta dura situació que també està vivint la influencer, tal com ella ha revelat, el seu pilar fonamental per afrontar aquest sot està sent la seva parella, Kiko Jiménez. «És un pilar fonamental a la meva vida. A més de xicot és amic, familiar, som un. Ens donem suport, ens ajudem. Som el combo perfecte», deia. «És veritat que les relacions comencen amb la passió i s'ha anat transformant en un pilar. És part de la meva vida», concloïa.

L'any més dur de la xicota de Kiko Jiménez

D'altra banda, no només la parella de Kiko Jiménez ha hagut de bregar amb la notícia que la seva mare pateix una greu malaltia, sinó que també, des de començament d'any, ha passat per moments molt durs.

Així mateix, aprofitant que la pamplonesa es va pronunciar sobre l'estat de salut de la seva progenitora, la veritat és que també va voler fer un repàs de com li està anant aquest 2022.

Pla de Kiko Jiménez al programa de Sábado Deluxe
Kiko Jiménez sap tot el que ha viscut la família de la seva xicota | Telecinco

«El vaig començar amb moltes ganes. Crec que m'he proposat moltes coses que he anat aconseguint. He passat per moments tristos amb la pèrdua dels meus gossos, però m'ha servit. Tot el dolent ho transformo i ho utilitzo com a eina per a futures ocasions», explicava. Això sí, malgrat tot aquest dolor que ha patit, ella mateixa ha confessat que «ho ha transformat per tenir una manera d'afrontar situacions doloroses».