Kiko Jiménez

Kiko Jiménez revela qui té el mateix ADN que el fill d'Ana María Aldón

Kiko Jiménez ho revoluciona tot després de revelar el tabú familiar

Kiko Jiménez va ser un dels grans protagonistes de l'entrevista de Jorge Javier Vázquez a Ana María Aldón aquest dilluns, en plena competència amb Y ahora, Sonsoles.

Kiko va ser un dels col·laboradors amb el privilegi de ser convocat per estar en una entrevista que ho podia canviar tot en plena crisi d'Ortega i d'Ana María Aldón.

Ana María sabia que entrava en terreny enemic, especialment en el del seu encara marit, i se la veia nerviosa tan aviat com va començar l'entrevista amb el presentador de Badalona.

Kiko Jiménez treu la carta més sensible en ple directe

Era una prova de foc per a la modista sanluquenya i sabia que hi havia preguntes que serien massa delicades per contestar. Però, havia d'armar-se de valor després de reconèixer a Emma García que el matrimoni ja està pensant a executar els tràmits de divorci.

Primer pla de Kiko Jiménez somrient
Kiko Jiménez ha estat el gran protagonista de l'entrevista a la dona d'Ortega Cano | Telecinco

Han aguantat molt, però ha arribat el moment i no han pogut allargar més l'agonia que tenia un final anticipat des de feia temps.

El cas és que la primera part de l'entrevista ha estat molt lleugera per a la dissenyadora andalusa. Però, al voltant de la meitat, Jorge Javier Vázquez ha provocat el conflicte. I és que l'entrevistada se sentia molt còmoda fins aquell moment.

Ana María Aldón es queda tocada després d'assabentar-se de la traïció

Al tram final, Ana María Aldón ha vist com es tocava un tema molt sensible per a ella que li ha provocat molts disgustos al llarg dels darrers anys.

Ana María Aldón
Ana María Aldón no es pot creure el que ha passat durant les últimes hores | TELECINCO

Hi va haver un episodi que va marcar un abans i un després en el seu matrimoni amb el vidu de Rocío Jurado. Va ser aquell moment quan la família del torero va dubtar de la paternitat del fill que tenen en comú, José María Ortega Aldón.

Recordem que, sobre aquest tema, Kiko Jiménez ja va parlar fa temps a plató. Li va enviar un missatge privat a Aldón perquè sabés el que la seva família hauria perpetrat contra ella. I és que ell mateix ho va viure de primera mà quan era parella de Gloria Camila.

La veritat és que l'andalusa va confessar que encara no havia vist aquest missatge, però ahir tenia davant l'andalús i li va preguntar al col·laborador de Linares una cosa que podia provocar un terratrèmol al clan Ortega. «Se li va fer una prova de paternitat al meu fill?», li va preguntar directament.

«Ortega ho sabia tot», segons Kiko Jiménez

Amb tot, aquesta era una informació molt sensible i Kiko Jiménez no la va voler donar en ple directe. Sabia que s'exposava a una demanda de la família d'Ortega. Això sí, no va tenir problema a deixar-li clar que podia respondre a aquesta pregunta darrere de les càmeres.

Imatge d'Ana María Aldón, José Ortega Cano i el seu fill passejant pel carrer
Ana María Aldón i José Ortega Cano amb el seu fill, José María | Europa Press
 

«En cap moment pretenia causar-te cap mal, ni a tu ni a ningú del teu entorn, i, si ho vaig fer, ho sento perquè en cap moment va ser la meva intenció. El que sí que volia en un moment de ràbia era que obrissis els ulls. El missatge te'l vaig enviar a tu en privat», es va excusar el jove.

El cas és que després de la seva resposta, l'andalusa li va demanar proves del que estava deixant caure. «Jo estic cansada que es digui i que no es demostrin les coses», lamentava. Tot i els seus dubtes, el col·laborador li va demanar que confiés en el seu testimoni per cada vegada que l'ha defensada quan era dins de la família o posteriorment en un plató.

Sí que va deixar clar Kiko que Ortega era present el dia que alguns membres de la seva família van acordar fer-li una prova de paternitat al fill del matrimoni. «Entrava i sortia de la cuina. Ho sabia», va sentenciar.