Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rosa Benito enfadada.

Rosa Benito, a punt d'agredir al nou amic de la seva neboda Rociíto

Rosa Benito fa deu anys va ser expulsada d'un plató per mantenir una actitud violenta contra ell

Rosa Benito ha seguit i segueix molt atenta a la docusèrie de Rocío Carrasco. I és que ella i els altres membres de la família mediàtica hi estan quedant en evidència.

Precisament, en veure aquesta producció, ha topat que a la seva neboda li ha sortit un aliat inesperat, José María Franco. Aquest home va ser el xòfer i home de confiança d'Antonio David i ara ha volgut explicar la veritat. Per això ha confessat que el testimoni de la filla de 'La Jurado' sobre el seu exmarit és cert.

En veure'l a plató, la Rosa s'haurà quedat perplexa. Però no només això, també s'hauria acordat que ella va ser expulsada de Sálvame per intentar agredir-ho. Va passar el 2012.

Rosa Benito fa anys va tenir un comportament violent amb José María Franco
Rosa Benito fa anys va tenir un comportament violent amb José María Franco | Mediaset

Rosa Benito, a un pas d'agredir José María Franco

L'exdona d'Amador Mohedano ha viscut moments molt complicats i qüestionables a la televisió. No obstant això, un dels més vergonyosos va ser el que va protagonitzar el 2012 a Sálvame .

El que va passar va ser que Franco va anar al programa per qüestionar la família de la Rosa. Així, va deixar de manifest que Ortega Cano tenia mala relació amb el seu fill José Fernando i que era un garrepa.

Encara que, el que menys va agradar a Benito va ser que carregués contra ella. Ho va fer manifestant que reia del torero deixant caure la seva suposada homosexualitat. Va explicar que ella, d'amagat, es referia al seu cunyat amb el nom d'Hortensia.

Rosa Benito plorant
Rosa Benito va perdre les formes davant del convidat | Telecinco

Aquest comentari no va agradar gens a la tia de Rocío, per la qual cosa es va aixecar de la seva cadira i es va dirigir cap a ell. Sense pensar-ho, es va posar davant del convidat i, tot seguit, va procedir a agafar-lo de la camisa deixant de manifest que podria agredir-lo. Una situació violenta que va provocar la reacció dels altres integrants del programa.

La presentadora, Paz Padilla, es va interposar entre tots dos per separar-los. És més, ella i alguns companys es van dirigir a la Rosa dient-li: «Estàs boja» i «Se te n'ha anat l'olla».

El conflicte es va tancar traient José María del plató i fent-ne fora Benito. Va ser represa pels directors, que la van enviar a casa, i també per Paz. Aquesta va exposar: «Si us plau, que això no torni a passar».

«Rosa, controlem-nos, i si no podem marxem del plató. No es pot consentir això, estem fent un programa de televisió».

Rosa Benito, perplexa davant la confessió del 'nou amic' de la seva neboda

La mare de Chayo segur que ha recordat aquest complicat episodi en veure Franco a la docusèrie de Rocío. I també segur que s'ha quedat perplexa en veure les confessions que ell ha fet. Ens estem referint que ha reconegut que va mentir respecte a Antonio David.

Les seves paraules exactes, dirigint-se a Carrasco, han estat aquestes: «Sento haver estat tan mala persona amb tu. L'oncle aquell era un entabanador i sempre venia plorant a casa meva, la meva dona i jo hem caigut com a idiotes. Ho sento de debò, pel que em necessitis aquí estic».

El convidat no ha pogut evitar trencar a plorar per haver enganyat i recolzat Antonio David. Però la confessió més dura que ha realitzat és que ell va ser testimoni de gestos violents que aquell va tenir amb Rocío, encara que mai fins ara no ho havia reconegut. Per això ha afirmat: «He tingut mala consciència i he plorat moltes vegades».