El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros aclareix si passarà 6 anys a la presó: «Alguns mitjans se m'han avançat»

El col·laborador tampoc s'ha atrevit a desmentir-ho categòricament

A més del possible acomiadament d'Anabel Pantoja i Rafa Mora, hi ha un altre assumpte que Carlota Corredera havia avançat que ocuparia alguna de les franges de l'emissió de 'Sálvame' d'ahir a la nit. Segons sembla, feia dies que el programa rebia informacions sobre un col·laborador i que ahir per fi es va donar veu a aquestes dades, que van deixar un dels tertulians per terra. Es tracta de Kiko Matamoros, qui, després que es donés aquesta informació, va veure com la seva parcel·la privada tornava a trontollar.

Matamoros va demanar permís a la direcció del programa per aclarir un assumpte del qual tenia constància que rondava per les redaccions de diverses publicacions. Va explicar que ahir mateix dos portals van afirmar que havia estat condemnat a sis anys de presó per no satisfer un deute important que té amb l'Estat per la seva activitat econòmica i els seus béns personals.

Si bé és cert que el col·laborador va confirmar que té un deute amb Hisenda, cosa que no ha amagat mai, va afirmar que de moment no l'havien sentenciat i que encara podien passar moltes coses. El tertulià de 'Sálvame' assegurava que tot i que alguns mitjans havien afirmat que ja havia declarat per videotrucada, això era fals i que encara no havia declarat davant del jutge. D'altra banda, sí que va confirmar que se li atribueix un delicte per haver simulat no tenir diners per pagar a Hisenda, quan sí que els tenia gràcies a la seva feina a la televisió i altres negocis que té.

El col·laborador és molt conscient que se'l vigila en cada pas que fa i, per aquest motiu, intenta vigilar tots els missatges que dona davant les càmeres. Sap que es poden convertir en el seu pitjor enemic i que el fisc els podria utilitzar per a posar-li les coses difícils. Kiko és conscient que s'enfronta a un assumpte greu, i per això compta amb un gran equip d'advocats capitanejat pel seu germà més desconegut, Manuel Matamoros, que és lletrat de prestigi.

La pena de sis anys de presó podria esdevenir una realitat per a Kiko si no convenç el jutge que no és posseïdor d'aquestes grans quantitats que se li demanen, cosa que li serà complicat de defensar, atès l'alt nivell econòmic i de vida de què gaudeix.

L'ombra sobre Makoke

Quan Matamoros va dir que no es tractava d'un assumpte econòmic, la resta de col·laboradors van posar el focus sobre la seva exdona, Makoke,  que sembla que està ancorada al matrimoni que els unia. El mateix Kiko va afirmar que la seva ex s'encarrega de difondre certes informacions, no totes certes, per diversos platós i de parlar amb directius de programes per seguir alimentant la mala relació que té amb ell, sabent que això li permet fer diners a costa d'aquest assumpte.

De nou, la direcció de 'Sálvame' va negar que es tractés de cap tema vinculat amb les seves exdones, cosa que va fer que la intriga fos molt més gran, ja que si no es tractava de cap assumpte vinculat amb les relacions personals ni el poder adquisitiu del col·laborador, cada vegada hi havia menys cartes en joc. El programa va avançar que les informacions havien aparegut per part d'un testimoni fantasma, és a dir, que filtra informacions i després fa desaparèixer les línies telefòniques i els comptes de correu amb què es comunica amb el programa. Qui hi ha darrere de tot això?