Kiko Matamoros amb ulleres de sol

Kiko Matamoros la fa grossa assenyalant un torero: «És gai»

Kiko Matamoros ha revelat el nom d'un famós torero que, segons ell, ha confessat ser homosexual

Kiko Matamoros és un dels col·laboradors habituals de 'Sálvame', on aquests dies s'ha parlat d'un tema molt espinós. En concret, s'han donat a conèixer les inicials de diversos toreros que, pel que sembla, recorren de forma habitual a serveis de prostitució. Exactament, s'ha indicat que els noms d'aquestes cares conegudes comencen per F., J., V. i JJ. 

Abordant aquesta qüestió, Matamoros ha donat una informació inesperada que el pot posar en una difícil tessitura. I és que ha assenyalat la identitat d'un que no recorre a 'noies de companyia' perquè, segons ell, és gai.

La polèmica taurina fa 'esclatar' a Kiko Matamoros

Les mateixes prostitutes i gerents dels 'locals de llumetes' són els que han destapat la doble vida d'alguns famosos. Sense mostrar el seu rostre, han explicat que hi ha diversos d'ells fan ús freqüent d'aquests serveis. I ho han fet aportant molts detalls. 

Aquesta situació ha portat a María Patiño a dir: «Al món taurí hi ha un ambient molt masclista. I s'han cregut amb una certa immunitat a l'hora d'actuar, menyspreen les noies ja de per si».

A això ha afegit: «Són persones conservadores que es casen amb dones conservadores en una església conservadora. I també que posen en una revista amb una imatge conservadora».

Kiko ha dit: «En aquest mateix programa en què estem hi ha, proporcionalment, més gent conservadora que al món dels toros. És més, les grans figures del món del toreig han estat tot el contrari a conservadors».

«Antoñete era d'esquerres i era l'ídol de tota la progressia. Manolete es va reunir amb Indalecio Prieto a Mèxic a l'exili. Deixeu d'assenyalar com a conservadora una professió que no ho és». 

Laura Fa ha opinat igual que la seva companya dient: «La imatge que donen és de famílies conservadores amb vides totes cuquis i mones. Per tant, no te'ls imagines amb aquests embolics».

Kiko Matamoros confessa la identitat d'un torero gai

El tema ha creat un gran debat a 'Sálvame' i Laura ha plantejat una qüestió que ha donat molt 'joc'. Ha dit: «Són tan liberals com perquè un torero surti lliurement de l'armari dient que és gai?».

Matamoros amb la seva habitual vehemència ha matisat: «No sabeu del que parleu. Hi ha hagut toreros que han reconegut obertament que són homosexuals: Mondeño, José Tomás».

Aquest últim nom ha deixat perplex a tothom. Tant és així que Fa li ha dit al seu company: «Tu estàs segur?». I el col·laborador ha afegit: «Ho va dir i després ho va desdir perquè es va muntar la de Déu».

En aquest punt, usant un símil taurí, es va canviar de tema. Però la polèmica ja estava servida en haver-se assenyalat a l'esmentat madrileny com gai.

'El Espanyol' ha fet ressò d'aquesta dada i ha vingut a exposar alguna cosa al respecte. Ha indicat que Kiko el que ha fet és donar cabuda a un rumor que des de fa anys corre sobre l'home. Rumor que indica que el destre va arribar a manifestar en una entrevista que era «ateu, republicà i gai».

Tot i això, la veritat és que aquesta entrevista, pel que sembla, no pot trobar-se per cap costat.

El morbo està ja sembrat. I més encara des que Jorge Javier Vázquez ha explicat alguna cosa en aquesta línia. Ha afirmat: «Hi ha molts toreros que són homosexuals i ho sé perquè han sigut amb amics meus».

«N'hi ha dos que sorprendrien molt. Dos que han estat amb amics meus i que estan casats».

Vaja, que sembla que hi ha tema per estona.