Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban somrient

Kiko Matamoros fa tremolar Belén Esteban: revela la seva substituta a 'Sálvame'

El col·laborador ha estat molt clar sobre la pèrdua de pes mediàtic de la princesa del poble

Kiko Matamoros i Belén Esteban són dues de les estrelles de Sálvame. S'han convertit en imprescindibles del programa i es tenen cert afecte, encara que mai han arribat a ser amics. És més, han tingut més d'una discussió en ple directe.

De fet, és possible que un nou xoc arribi aviat. Pot tenir lloc quan ella torni de vacances i descobreixi que Matamoros considera que ja no és l'"estrella mediàtica" de fa anys. Però no només això, també ha indicat qui creu que li prendrà el lloc: Anabel Pantoja.

Matamoros càrrega contra l'ex de Jesulín de Ubrique

Durant molts anys, Belén Esteban ha estat una de les figures cèlebres que més públic ha despertat en la premsa rosa. Generaven interès des dels conflictes amb el torero per la seva filla, Andrea Gener, com els seus problemes de salut.

De la mateixa manera, les entrevistes a Telecinco pels seus conflictes amb María José Campanario o amb Toño Sanchís han arribat a aconseguir audiències desorbitades.

No obstant això, fa temps que Esteban sembla estar més tranquil·la, més conciliadora, i que opta per allunyar-se de la controvèrsia. Això, segons Kiko, li està "passant factura".

Sí, ha manifestat a Sálvame que ella ja no és garantia d'èxit per a la cadena. La seva manera de fer-ho ha estat dient en directe: "Belén Esteban ja no és el que era, ha enterrat moltes guerres".

Kiko Matamoros troba suplent per a Belén Esteban: Anabel Pantoja

Així mateix, el col·laborador té clar que hi ha una persona al programa que pot ocupar perfectament el lloc estrella d'Esteban. En concret, assenyala que serà Anabel Pantoja. Segons el tertulià, fa anys que aposta per ella "com una persona amb la presència i la capacitat per mobilitzar molta gent".

Per descomptat, no li falten raons per pensar d'aquesta manera. Així, no cal passar per alt que la jove va arribar al programa amb una actitud tímida i simplement per ser neboda d'Isabel Pantoja. Tanmateix, amb el pas el temps les coses han canviat.

Ara dona molt joc a plató, és combativa i no té cap problema per posar-se amb qui sigui quan cal. A més, el fet que sigui coneguda per la seva família ja no és important.

Avui dia, fins i tot arrasa en xarxes socials. És tota una influencer i les seves fotografies i vídeos moltes vegades es converteixen en virals. Compta ja amb més d'un milió de seguidors i diferents firmes la paguen per promocionar els seus productes o serveis.

Bernardo Pantoja, preocupat pel documental de la seva filla

De l'èxit que ha aconseguit, a poc a poc, la cosina de Kiko Rivera ha descobert què és la Fàbrica de la Televisió. Per aquest mateix motiu, ha preparat un documental sobre la vida de la sevillana.

Anabel, al desnudo és el títol que rebrà el film, que s'estrenarà el pròxim dimecres 11 d'agost. De fet, ha estat tota una sorpresa per la protagonista, ja que ella no sabia res.

La notícia ha donat molt per parlar tan bon punt s'ha sabut. El seu pare, Bernardo Pantoja, està molt preocupat perquè no vol que aspectes de la seva vida, personals i tèrbols, es donin a conèixer. La mateixa Anabel tampoc n'està molt satisfeta, ja que la producció va fer-li saber que "despertaria la ira de la seva família".

Ho ha deixat clar tot dient: "Si deixeu la meva imatge per terra, m'aixecaré d'aquest plató i no tornaré a entrar. Això portarà conseqüències i sortiré malparada".

Fins i tot, durant la publicitat va ser gravada dient: "No me'n fio d'aquesta gent. No vull que a la meva tieta s'empipi perquè pensi que he cobrat o he pactat alguna cosa per publicar aquest documental. Això s'ha fet sense el meu consentiment". 

Agradi o no a la jove i a la seva família, la veritat és que l'estrena del documental es troba en boca de tothom. A més, es podria convertir en "imprescindible" de l'espai Telecinco. Caldrà esperar per sortir de dubtes.