Terelu Campos, col·laboradora de Telecinco, durant un programa de 'Sálvame'

Terelu Campos posa contra les cordes un col·laborador: 'Ell també és pare'

Terelu Campos ha retret a Kiko Hernández que hagi qüestionat la seva professionalitat

Terelu Campos ha arribat al límit i no pensa tolerar que ningú més ataqui la seva filla Alejandra. La tertuliana ha vist com el seu company i amic, Kiko Hernández, s'ha passat de la ratlla a l'hora d'atacar-la. Així, després que Hernández s'atrevís a posar en dubte fins i tot la seva professionalitat, la filla de Maria Teresa Campos li ha donat un ultimàtum.

"Ja està bé Kiko. No n'hi ha prou amb demanar perdó. Perquè si ho penses, fes-ho, però si de veritat no ho penses, no ho facis", li ha començat dient en un discurs demolidor.

"La meva pregunta és: fins quan, Kiko? Una persona amb el teu pes professional i els teus anys ha de saber que això no pot ser", ha recalcat.

"Jo no vull que demanis perdó"

Des del seu lloc com a col·laboradora a Viva la vida ha deixat molt clar que ja no en té prou amb el perdó del seu company. "Ja no vull que demanis perdó, el que importa són els fets de veritat", assenyalava.

La tertuliana és conscient que tothom s'enfada i diu bajanades, però que no s'hi val a dir "demà m'enfadaré, amb la força televisiva que tens tu". 

A més, ha destacat la gran presència i poder que té Hernández a Sálvame. "Kiko és un dels animals televisius més grans que he vist en aquest país, però de vegades és una mica animal a l'altra part".

Així, li ha volgut deixar clar que pot parlar del que vulgui mentre no ataqui la seva filla o posi en dubte els seus més de 36 anys de carrera televisiva.

"Pots parlar de mi tant com et doni la gana. De com em queda el banyador. És més, si vols me'n ric amb tu", ha opinat. "Però qüestionar la professió d'un company, no".

"Aquestes coses no es fan. No es juga amb el treball ni amb els anys de carrera d'una persona", li ha retret. "Ni a tu, ni a mi, ni absolutament a ningú".

Terelu Campos li atura els peus a Kiko Hernández

Terelu no pensa permetre que Kiko posi en dubte la seva professionalitat després de tants anys dedicats a la televisió. "A mi no em fa mal que te'n riguis de mi, però preferiria fos amb mi, ja que seria una mica mica més sa".

"Però tirar per terra la feina de més de 35 anys, perquè jo he treballat molt Kiko, molt i bé. Segueixo treballant, menys del que voldria, sí. Però segueixo aquí. Segueixo intentant fer el millor que puc i hi ha dies que estic més brillant i hi ha dies que estic més apagada perquè no som màquines".

El que més ha afectat Campos han estat els atacs a la seva filla Alejandra, contra la qual el tertulià també ha carregat.

"Perquè ell també és pare i tant de bo mai faci mal ni els passi res a les seves criatures", ha destacat. "Sé que és un gran pare. Jo entenc que la meva filla surt a la televisió i que pot tenir rèplica. Benvinguts siguin els mocs per construir".

En resposta, Kiko Hernández ha volgut compartir una imatge en què apareix al costat de María Teresa Campos i Belén Rodríguez. "Tarda inoblidable amb la meva Belén Rodríguez i Maria Teresa Campos! #Amigosdeverdad", compartia al costat de la imatge.

Pel que sembla, la matriarca de la tropa no és conscient del conflicte que es desenvolupa entre les seves filles i Hernández dins dels platós de televisió.

"Per mi, la prioritat és la felicitat de la meva mare. Jo sí que sabia que ell estava a casa de la meva mare. L'únic que m'importa és si ella va ser feliç ahir", comentava Terelu al respecte.

"Crec que la meva mare no s'ha assabentat de les crítiques de Kiko a Alejandra, i tampoc vull que ho sàpiga. Si això implica que estigui feliç estant amb ell, no m'importa res ni em molesta", afegia.