Belén Esteban y Kiko Hernández

Belén Esteban i Kiko Hernández, derrotats pel gran enemic que tenen en comú

Belén Esteban i Kiko Hernández passen per una nova derrota davant el seu enemic comú

Kiko Hernández i Belén Esteban han perdut la batalla judicial contra un antic conegut amb qui mantenen una guerra encara oberta. Aquesta figura no és ni més ni menys que el representant més conegut de la televisió, Toño Sanchís.

Durant molts anys, el representant d'Esteban va formar part de la seva vida com si fos un germà, segons afirmava. De totes maneres, ja se sap com van evolucionar els fets que encara avui dia segueixen portant cua.

Des que es va produir la ruptura entre el mànager i la de Paracuellos, molts dels seus companys han emprès una contesa personal contra ell. A més, es tracta d'una guerra de demandes que no deixa indiferent a ningú.

Kiko Hernández n'és un dels més involucrats. De fet, s'ha proposat emprar tota l'artilleria pesada per tal d'aconseguir que la seva amiga surti victoriosa en tots els litigis legals.

Per la seva banda, Sanchís va decidir allunyar-se dels focus televisius i posar en mans dels seus advocats tot allò que creu perjudicial per als seus drets. Considera que el programa en què els seus enemics col·laboren s'ha dedicat a assetjar-lo amb tota mena d'estratagemes.

Belén Esteban i Kiko Hernández, una aposta fallida

Aquesta setmana s'ha conegut la sentència que desacredita els col·laboradors i els assesta un altre cop. L'esdeveniment fa evident que s'ha de tenir cura a l'hora de proporcionar informacions que poden arribar a perjudicar terceres persones.

La història comença quan el col·laborador, després de diversos altercats amb l'exrepresentant de Belén Esteban, va comentar que tenia informació que podria perjudicar a algú. La protagonista d'aquesta informació a què a Hernández feia referència era Susana Espona.

Després de setmanes d'especulacions, Espona va assistir a un programa de Telecinco per explicar que havia mantingut relacions íntimes amb Sanchís. Aquesta història va causar tal enrenou que va ocupar nombroses hores de platós de la cadena.

El jutge encarregat de dur a terme la instrucció del cas finalment ha dictat sentència. El veredicte estipula que la suposada amiga íntima que va ser membre dels inhumans ha de pagar 6.000 euros de multa. 

Aquesta quantia desorbitada és la que es correspon per vulnerar el dret a la intimitat i escampar-lo per un mitjà de comunicació. També s'aplica per incórrer en una falta del dret al seu honor.

Segons recull el portal cotilleo.es, "es declara que la senyora Susana Espona ha realitzat una intromissió il·legítima en el dret a l'honor i intimitat d'Antonio Sanchís". Fonts pròximes a l'afectat afirmen que aquest fet va desestabilitzar-li la vida i va perjudicar la seva família.

Belén Esteban i Kiko Hernández, derrotats per Sanchís altre cop

La derrota d'aquesta nova batalla té conseqüències indirectes per als col·laboradors. D'entrada, la figura de Kiko ha quedat en evidència. Segons afirmen fonts fiables, tot l'entramat va ser suposadament preparat i orquestrat per Hernández.

Presumptament, el col·laborador va organitzar la participació d'Espona a Sálvame i junts van establir unes declaracions que fossin creïbles. Així mateix, va convidar la dona a un esdeveniment on va coincidir amb Oblit Hormigos, fèrria defensora de Toño.

Durant l'acte, totes dues es van fer una fotografia per petició del col·laborador. Aquest gest va servir posteriorment per dotar de veracitat i credibilitat tant la seva informació com el testimoni de Susanna.

La sentència del jutge ha fet evident la veracitat, de la qual tant presumeix el col·laborador, de les seves informacions. Però també s'ha vist el nivell de manipulació que és capaç de fer per tal d'obtenir exclusives i minuts de televisió.

Per la seva banda, Belén Esteban ha presenciat com el seu principal enemic ha sortit victoriós d'una batalla que no la deixa en bona posició. No només la justícia s'ha decantat per ell, sinó que també ha desprestigiat les informacions del programa en què treballa.

La veritat és que tots dos han sortit il·lesos en aquesta ocasió. Tot i això, queden moltes batalles judicials per resoldre i Toño ja ha avisat que ho deixarà tot en mans dels seus advocats.