Carlota Corredera sortint de Telecinco

La portada que ha destrossat Carlota Corredera: Telecinco pren nota

La presentadora de Telecinco s'ha buscat un problema seriós en els darrers mesos

Carlota Corredera ha fet una aposta molt arriscada durant els darrers mesos: confiar en el testimoni de Rociíto. La presentadora, abanderada del feminisme, no tolera que Antonio David Flores torni a atacar la protagonista de Rocío, contar la verdad para seguir viva.

Durant més de tres mesos, Corredera va portar a primera línia temes totalment desconeguts per a la població. Telecinco ha acusat el seu antic tertulià de remar a favor de la violència vicària, una mena d'agressió que s'exerceix contra els fills per tal de fer mal a la mare.  

El suport més fort de Rociíto a Telecinco

Carlota creu que Rocío Carrasco va ser víctima d'aquesta causa i no ha tingut cap mena de problema per mostrar la seva opinió sobre l'assumpte. Olga, dona d'Antonio David Flores, va guanyar Supervivientes 2021 i la comunicadora no s'ho va prendre bé.

"Avui i sempre et porto al cor, Rocío Carrasco. No estàs sola, no esteu soles", va escriure sota l'atenta mirada de l'anomenada "marea blava". Es tracta d'una onada d'espectadors que donen suport a Antonio David, a qui Carlota s'ha vist obligada a enfrontar-se. 

El grup considera que el patriarca del clan Flores està sent víctima d'un descarat maltractament mediàtic. La coneguda "marea blava" no ha dubtat a apuntar amb les armes en contra de la substituta de Jorge Javier, fins i tot a les seves xarxes socials.

Amb aquest panorama, la portada de la revista Más ha sorprès amb una fotografia de Carlota Corredera que podria fer-li molt de mal. Aquestes són les paraules que l'acompanyen:"El públic li dona l'esquena: la seva popularitat cau en picat i les crítiques no cessen per la seva defensa a ultrança de Rocío".

La comunicadora no hauria assumit encara la victòria d'Olga Moreno a Supervivientes i els espectadors estan molt indignats. L'empresària té al darrere una onada de fans que, com a mínim, aparenten tenir més poder que els seguidors de Rociíto.

Carlota Corredera està passant per una etapa complicada

La periodista gallega té una àmplia formació en igualtat de gènere, a més de ser l'autora d'un llibre relacionat amb el tema. Telecinco va confiar en ella per presentar el famós documental gràcies al seu extens coneixement, però els espectadors no estan d'acord amb el fitxatge. 

L'audiència considera que abusa del seu poder per a silenciar les opinions que fan mal a Rociíto. Alguns dels seus col·laboradors, com Antonio Montero, han patit les conseqüències d'aquest caràcter autoritari.

Els col·laboradors de Sálvame han manifestat el seu malestar amb Carlota, fins i tot aquells que tenien bona una relació amb ella fora de càmeres. És el cas de Kiko Matamoros, que va confessar que s'havia plantejat deixar el programa perquè no se sentia lliure.

La revista Más ha parlat d'aquesta situació i ha informat que la gallega està vivint la pitjor etapa de la seva carrera. El públic troba a faltar Jorge Javier Vázquez i ha demanat que presenti la segona temporada del documental de Carrasco.

La filla de Rocío Jurado amenaça per destruir tots els seus enemics i la pròxima tardor és el torn de la família Mohedano. Corredera considera normal que la seva íntima amiga tingui aquesta animadversió pel clan, tot i que hi ha gent que ho considera maltractament mediàtic.

La presentadora està en boca de tots per no treballar de forma objectiva, ja que no dona veu als defensors d'Antonio David Flores. Olga Moreno ha concedit una entrevista a Telecinco per defensar-se de les acusacions que ha rebut i Sálvame ha comès un gran error.

El programa vespertí no ha tractat el tema i l'audiència fa responsable la gallega d'aquest veto. La substituta de Jorge Javier no compta amb el suport del públic i tot fa pensar que no se'l guanyarà a curt termini.

Rocío segueix protagonitzant molts titulars a la premsa del cor, fet que la periodista defensa amb fervor. Segons ella, ha estat més de dues dècades en silenci i ara té dret a gaudir de la seva vida social.