Rocío Carrasco al plató de Telecinco

El declivi de Rocío Carrasco: Desterrada després del seu apoteòsic ressorgir televisiu

Rocío Carrasco està experimentant les mateixes conseqüències que Isabel Pantoja després de confiar en Telecinco

Rocío Carrasco travessa les seves hores més baixes després d'haver arribat al més alt amb la seva docu-sèrie. Després de convertir-se en una autèntica estrella, el seu ressorgiment televisiu s'ha convertit en el fenomen dels últims mesos.

Els mitjans no parlaven d'altra cosa, analitzant amb lupa cadascun dels detalls que engloben el seu relat, així com la relació amb els seus fills i la seva família materna. Rociíto arribava a convertir-se fins i tot en la nova estrella de 'Sálvame', amb el seu paper de defensora de l'audiència.

No obstant això, després de la final de 'Supervivientes' i el triomf apoteòsic d'Olga Moreno, dona d'Antonio David Flores, les coses semblen haver canviat bastant.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El fenomen de Carrasco s'ha anat desinflant per moments, donant pas a l'huracà d'Olga, que ha vingut disposada a defensar els seus.

L'ocàs de Rocío Carrasco

Així, només proclamar-se guanyadora del 'reality' de supervivència, no sense generar gran polèmica per això, sembla que Telecinco ha volgut enaltir la seva figura per sobre de la de Rociíto.

Mentre que la filla de la més gran ha explicat la seva desaparició televisiva amb unes merescudes vacances, la veritat és que la seva secció 'Hable con ella', sembla no haver convençut al públic.

L'audiència no s'ha mostrat gens d'acord a què Rocío decidís apostar pel programa que durant anys s'ha dedicat a atacar-la. De fet, l'acusen d'haver-se venut després de presentar-se com una víctima i no donar cap pas legal, la qual cosa prometia en el seu documental. Unes promeses que semblen haver caigut en sac foradat.

Recordem que la dona de Fidel Albiac tenia intenció de reobrir el cas per maltractament contra el seu ex, aportant noves proves. Aquestes que es basen en els diversos testimonis que han anat sortint a la llum durant l'emissió de la docu-sèrie.

Per contra, ara és Olga qui sembla haver pres la paraula. Una cosa, a la qual se li suma la possible tornada televisiva d'Antonio David després d'haver estat cosit a trets públicament.

Això si, lluny de la 'Fábrica de la Tele', productora responsable de la docu-sèrie i a la qual ha portat a judici per acomiadament improcedent i danys morals.

Mentrestant, Carrasco es prepara per a la segona part de la seva docu-sèrie. Aquesta s'emetrà al setembre i  promet desentranyar els draps bruts de la família. Així, promet respondre als motius pels quals ha decidit allunyar-se dels Mohedano.

Rocío Carrasco, després dels passos d'Isabel Pantoja

Això podria salvar-la del declivi o acabar d'enfonsar-la del tot. Un cas que curiosament recorda el d'Isabel Pantoja, que actualment travessa un dels pitjors moments de la seva vida.

Aquest sembla ser el patró que segueix 'Mediaset' a l'hora de reclutar les seves estrelles: rescatar personatges públics que toquen fons amb la promesa d'ajudar-los a renéixer.

En el cas de la 'tonadillera', la seva imatge s'havia vist molt danyada després de veure's involucrada en un cas de corrupció al costat de la seva llavors parella, Julián Muñoz.

Així, el seu polèmic pas per 'Supervivientes' va aconseguir tornar-li a Pantoja l'afecte i la confiança del públic. La mare de Kiko Rivera va tornar a sentir-se estimada i respectada, comptant a més amb nombroses ofertes de treball.

Projectes televisius en què es convertiria en jurat de diversos 'talent shows' musicals on valoraria als concursants. Almenys, fins que el seu fill la va desemmascarar públicament en 'Cantora, la herencia envenenada'.

En aquesta, Kiko acusava la seva mare de negar-li a ell i als seus germans l'herència que legalment els corresponia per dret. Un escàndol familiar que segueix en plena expansió i que ha destrossat completament a Pantoja, que avui dia continua sense aixecar el cap.

Li passarà el mateix a Rocío Carrasco? La veritat és que sembla seguir molt de prop els passos de l'artista. I és que ella també ha vist a Telecinco l'oportunitat perfecta de netejar el seu nom i parlar després de més de vint anys de silenci.

No obstant això, els mateixos que li han donat veu com a dona maltractada, semblen estar donant-li l'esquena i enaltint la figura del seu agressor.

Tanmateix, només el temps dirà si Rociíto manté el seu estatus a la cadena, el que Isabel sembla haver perdut. Per ara, hem d'esperar fins a la tardor per comprovar si el seu relat segueix tenint el mateix impacte.