Kiko Matamoros confessa que va 'robar' a casa de Makoke durant 'GH VIP'

Els seus companys no es podien creure la història

Entre bromes, ahir a la tarda, els col·laboradors de 'Sálvame' va començar a fer confessions de les seves vides privades i Kiko Matamoros va explicar un relat que va enganxar tots els seus companys per la surrealista acció que va dur a terme fa un parell d'anys enrere.

El col·laborador va explicar que va tenir lloc quan Makoke, la seva exdona, estava participant a 'Gran Hermano VIP' i la relació entre ells ja s'havia trencat. Cal recordar que ella viu a l'habitatge familiar i que dins es van quedar molts dels objectes personals del tertulià i que avui dia encara no ha pogut recuperar.

Segons explica, va aprofitar l'absència de la model  a la casa per anar-hi amb un amic i la seva furgoneta per recollir amb algunes coses que li pertanyen i que volia recuperar. En aquesta visita a domicili, Kiko es va emportar un parell d'obres d'art que li agradaven molt i que volia tenir amb ell.

Carlota Corredera, que estava al·lucinant amb els fets, li preguntava al seu company si això era cert i ell entre rialles ho va confirmar. Fins ara havia quedat en el màxim anonimat.

Kiko Matamoros reclama més objectes a Makoke

Matamoros va explicar que també va poder recuperar dos armaris que ha tunejat canviant-los de color i, a més, va dir que encara queden coses en aquesta casa que vol emportar-se però que Makoke no li ho facilita. Veurem com segueix aquesta història de mobles compartits en un dels exmatrimonis més famosos de la televisió.