Primer pla de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros deixa 'Sálvame' per problemes de salut

Kiko Matamoros s'ha vist obligat a abandonar el programa

Els espectadors de Sálvame van veure's sorpresos aquest dijous per la desaparició d'un col·laborador. Es tractava de Kiko Matamoros. Havia estat durant tota la tarda a l'espai de Jorge Javier, però a última hora va decidir marxar cap a casa.

Sense donar explicacions a l'audiència, Kiko Matamoros abandonava el programa deixant la cadira buida. Hi ha qui devia pensar que va poder deure's a algun tipus d'enfrontament amb un dels seus companys, però no va ser així. Darrere d'aquesta decisió s'amagava un motiu de pes.

Kiko Matamoros presentava uns problemes de salut de certa rellevància que li impedien estar a l'estudi. Tal com van revelar alguns dels seus col·legues, tenia uns dolors insuportables amb què va haver de bregar tota la tarda.

Carlota Corredera i Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
Kiko Matamoros és una persona essencial al programa | Mediaset

L'encarregat d'explicar el seu estat va ser Kiko Hernández. Va haver d'assumir les regnes del format després de la marxa de Jorge Javier Vázquez, que devia complir amb les seves obligacions al teatre. Per tant, van ser dues baixes de rellevància per al programa.

Sálvame es troba aquests dies totalment bolcat en la promoció de Pasión de gavilanes. Per això havien organitzat una desfilada amb la música de capçalera de l'emblemàtica telenovel·la. El presentador explicava que «no ha pogut desfilar perquè ha patit un pinçament i ha hagut de marxar abans a casa».

«Ha hagut de marxar a casa»

Tot i la seva absència, va voler destacar l'enorme professionalitat del contertulià. Durant tota la tarda va dissimular les molèsties, romanent al costat de la resta de companys sense queixar-se en cap moment. Fet que se'l van reconèixer.

Fins i tot va ser el protagonista de diversos temes que el van acabar esquitxant, com la recent mudança de la seva filla Ana. No va tenir objecció a abordar en aquest assumpte, però tampoc la resta de continguts que van marcar l'actualitat del format.

Més d'un podia pensar que era una excusa de Kiko Matamoros per no participar en l'espectacle muntat pels directors. Hernández li va restar transcendència a la marxa del col·laborador i va fer broma dient que havia fet el paperot per no ballar sobre la passarel·la.

En qualsevol cas, va voler deixar clar que «aquesta tarda ha acudit al servei mèdic de Telecinco». Allà va rebre les primeres atencions quan va començar a sentir els dolors. Quan la situació ja era insuportable va decidir marxar cap a casa.

Prèviament, l'ex de Makoke va voler aclarir tots els detalls sobre la seva filla Anita. S'ha instal·lat en una casa que pertanyia als seus pares i que «està embargada per Hisenda. Com que hi ha un contenciós judicial que ho ha recorregut la meva ex, ja que fins que no hi hagi sentència ferma no sortirà a subhasta pública», va dir.

Fins ara «s'estava llogant i amb això es pagava la hipoteca». Ha explicat que quedaven «menys de 100.000 euros per abonar».

Kiko Matamoros no descarta tornar a ser pare

Kiko Matamoros travessa per un dels seus millors moments personals. És feliç al costat de Marta López i amb la majoria dels seus fills. Recentment donava la benvinguda a aquest món a un altre net, que naixia el mateix dia que ell.

Això li ha fet replantejar-se tornar a ser pare. Va assegurar a Viva la vida que se sent preparat per cuidar un nadó i ensenyar-li tots els seus coneixements. Però no ho tindrà tan senzill com esperava.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros vol tenir un fill amb la seva parella | GTRES

La seva noia encara no es troba per la feina. Li agradaria en un futur, però vol esperar dos o tres anys abans d'estrenar-se com a mare. Per això, el col·laborador estaria pensant a «congelar esperma».

Kiko Matamoros sosté li «agradaria que el dia que jo no hi sigui, la Marta tingui al seu costat una cosa molt comuna per a tots dos». Visiblement emocionat, reconeixia que li feia molta il·lusió malgrat tenir cinc fills.