ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

Kiko Matamoros demana ajuda per a Marta López en el certamen Miss World Spain

El col·laborador vol que la seva parella guanyi la prova de les xarxes socials
Kiko Matamoros demana ajuda per la seva parella | INSTAGRAM

 

Kiko Matamoros sembla que comença a refer-se de l’operació que ha tingut amb l’ai al cor a la premsa aquestes últimes setmanes, en què el col·laborador se sotmetia a una intervenció per extirpar-li un tumor de bufeta. Ara que tot ha anat bé i el col·laborador comença a recuperar-se a poc a poc, Kiko està molt agraït pel suport que està tenint de la seva família, i concretament de la seva nova parella, Marta López, que no s’ha separat del seu costat. 

 

Precisament, Marta López es troba ara a Melilla participant en el certamen Miss World Spain, i Kiko ha decidit donar-li un cop de mà, demanant ajuda als seus seguidors a les xarxes socials perquè així la seva parella pugui guanyar una de les proves del citat certamen.

El missatge de Kiko Matamoros als seus seguidors

Marta López està participant en el Miss World Spain | CatalunyaDiari.cat

 

El col·laborador de ‘Sálvame’ ha publicat una foto de la seva xicota a Instagram fent la següent petició: «Amics, necessito el vostre suport per ajudar a Marta López a guanyar la prova de xarxes socials de Miss World Spain. Heu de donar les següents passes:-Seguir a @nuestrabellezaespaña -Buscar la foto de Marta i donar-li al ‘m’agrada’. Moltes gràcies. Sou collonuts».

 

 

Els seus fans ja s’han mostrat molt predisposats amb la iniciativa, enviant missatges de suport i afirmant que ja han votat en la citada prova o que ho faran de seguida. La petició de Kiko serà una gran ajuda per guanyar aquesta prova per a la model, tenint en compte la quantitat de seguidors que té Matamoros, i també per la il·lusió que està posant Marta López en aquest certamen que busca la candidata espanyola per a Miss Món.

 

També et pot interessar...