Kiko Matamoros revela que Makoke li ha ofert la seva ajuda «pel que necessiti»

El col·laborador ha confessat a la revista 'Lecturas' que tot i que la seva exdona no vol que ho digui, ella li ha ofert tot el seu suport

Kiko Matamoros ha revelat com va reaccionar Makoke arran de l'anunci del seu tumor de bufeta
Kiko Matamoros ha revelat com va reaccionar Makoke a l'anunci del seu tumor de bufeta | TELECINCO

Makoke ha estat la dona més important de la vida de Kiko Matamoros. Després de 20 anys junts, l’any passat el col·laborador de ‘Sálvame’ i Makoke se separaven definitivament, i lluny de tractar-se d’un fet amistós, els seus conflictes van acabar esclatant dins dels platós de Telecinco, protagonitzant sonats enfrontaments. El diagnòstic del tumor de Kiko però, ara fa uns mesos, va calmar una mica les aigües, i des d’aleshores entre els dos existeix una mena de treva, que ha mantingut en un segon pla les seves desavinences.

 

Makoke mostra el suport a Kiko arran de la seva malaltia

Kiko Matamoros ha fet referència a la seva relació amb la seva exdona en una entrevista que ha concedit a ‘Lecturas’, amb motiu de l’operació que es va realitzar el passat 6 d’agost per extirpar-li un tumor a la bufeta. Ell mateix revelava que Makoke li havia fet arribar a través de la seva filla en comú, Anita Matamoros, un missatge de suport: s’oferia pel que ell pogués necessitar. Així ho explicava el col·laborador de ‘Sálvame’ a la citada entrevista: «Makoke no m’ha visitat, però a través d’Ana m’ha dit que està pel que necessiti, tot i que no vol que ho digui», recalcava Kiko.

 

Kiko Matamoros es recupera en el seu domicili després d'haver-li extirpat un tumor de bufeta
Kiko Matamoros es recupera en el seu domicili després d'haver-li extirpat un tumor de bufeta | GTRES
 

Així doncs, sembla que Makoke ha estat molt atenta a l'estat de salut del seu exmarit durant tot el procés; de fet, ja havia mostrat el seu suport públicament a Kiko amb anterioritat, en el programa on col·labora ella habitualment, ‘Viva la vida’, en una ocasió en què Matamoros va intervenir telefònicament per explicar com havia anat l’operació.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari