Primer pla de Kiko Matamoros amb posat seriós

Kiko Matamoros descobreix la trista realitat després de la seva tornada a casa

Els fills del tertulià s'han negat a defensar-lo durant el seu pas per 'Supervivientes'

Kiko Matamoros s'ha emportat una gran decepció després de posar fi a la seva aventura a Supervivientes. I és que el tertulià ha descobert que els fills no li han mostrat tot el suport que esperava.

«El millor va ser l'últim missatge que va donar a Palapa. "Dono les gràcies als meus fills que han portat el carro de les meves salvacions". Ho diu com dient m'han salvat perquè els meus fills m'han donat suport. Imagineu-vos l'hòstia que s'endurà», comentaven des de Sálvame.

I és que ni Diego Matamoros ni les seves germanes no s'han esforçat gaire per defensar el seu pare, deixant-li el pes d'aquesta gran responsabilitat a Marta López.

Marta López Álamo i Kiko Matamoros a Supervivientes
Kiko Matamoros i Marta López Álamo en la seva última retrobada a 'Supervivientes 2022' | MEDIASET

«Han pujat només quatre històries, per a mi han estat poques. Ells consideraven al seu dia que ser Matamoros era el màxim i els va obrir les portes. A hores d'ara creuen que al món dels influencers els perjudica la marca Sálvame», explicaven sobre els motius del seu silenci.

«Em crida l'atenció que ara de sobte a algunes persones Sálvame els doni granellada. Tenint el seu pare ficat en aquesta cadena i en aquest programa que ha ajudat tantíssim la seva família...», opinava María Patiño.

Tot i això, mentre alguns col·laboradors com Rafa Mora consideren que l'expulsió del seu amic ha estat «un insult a la televisió», altres ho veuen més que justificat.

Kiko Matamoros i la seva xicota
Kiko Matamoros s'ha quedat sense suport durant el seu pas per 'Supervivientes' | Mediaset

«Aquesta frase resumeix el concurs de Kiko Matamoros, un gandul que no ha fet una prova, no ha sabut pescar ni res, només moure una mica el galliner, però això ho podia haver fet des d'aquí», acusen Matamoros.

Tot i que Kiko s'emportarà una gran decepció amb l'escàs suport mostrat pels seus fills, sí que rebia notícies seves a Hondures. Tots es posaven d'acord per fer-li arribar una carta commovedora en què li enviaven ànims.

Tot i que la veritat és que el col·laborador tampoc no ho ha posat fàcil als seus defensors, ja que s'ha vist involucrat en la gran majoria de les trames d'aquesta edició.

Kiko Matamoros afronta la traïció dels seus fills

Diego Matamoros decidia recórrer a l'humor per desitjar el millor al seu pare: «Saps que parlar de sentiments no sé ens dona gens bé, ens costa expressar-nos i tenim aquest gen Matamoros, però ets el meu pare i t'estimo i t'admiro per això».

També Laura, que optava per la victòria del seu equip favorit. «Segueix endavant i demostra que ets com el Reial Madrid, guanyador a l'últim minut».

Les filles menys mediàtiques de Matamoros, Irene i Lucía, eren les encarregades de posar final a aquest emotiu moment.

Kiko Matamoros a 'Supervivientes'
Kiko Matamoros sent que ha fallat en la seva faceta com a pare | Mediaset
 

«Pare, el teu pas per l'illa podria ser un reflex de la teva vida. Estàs demostrant que es pot progressar i millorar dia a dia. Tant se val com ho vas fer al principi, el que importa és com ho estàs fent ara», li deien.

Molt emocionat amb aquestes paraules, el tertulià trencava a plorar. «Em feu molt feliç, estic molt orgullós de vosaltres i espero en la mesura de les meves possibilitats ajudar-vos tot el que estigui a la meva mà i compensar-vos», els prometia.

A més, aprofitava per enviar unes paraules a la seva filla Anita: «L'únic que espero és que la meva filla sigui feliç, que sàpiga que per estimar-la no l'he de tenir al costat».

▶️ La desgarradora confesión de Kiko Matamoros: No me queda mucha vida

«L'estimo com estimo qualsevol dels meus fills. Quan necessiti alguna cosa estaré allà, vulgui ella o no vulgui ella. No l'oblido, forma part de la meva vida i jo de la seva. La porto al cor i cada dia me'n recordo de tots. Que ho sàpiga», va voler transmetre-li a la petita del clan.