Kiko Matamoros esclata contra Javier Tudela: «Ets un mantingut»

La relació entre Kiko Matamoros i el seu ex fillastre, Javier Tudela, empitjora per moments, si és veritat que encara pot anar a pitjor

El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
La relació entre Kiko Matamoros i el seu ex fillastre, Javier Tudela, empitjora per moments, si és veritat que encara pot anar a pitjor | Telecinco

Javier Tudela no desaprofita una oportunitat per carregar contra l'exmarit de la seva mare, Kiko Matamoros. Aquesta vegada, ha trobat un forat per tirar més llenya al foc en la nul·la relació entre la seva germanastra, Anita, i el pare d'ella. Javier Tudela responsabilitza al col·laborador de 'Sálvame' d'haver perdut el vincle tan especial que unia a la seva filla, fins a tal punt que no es dirigeixen la paraula entre pare i filla. 

El fill de Makoke afegeix que les declaracions públiques de Kiko sobre la situació familiar no han estat precises i, com a conseqüència, la relació paterna-filial podria haver-se vist més afectada encara. D'altra banda, justifica irònicament l'actitud de Kiko insinuant que el tertulià no sempre està del tot sencer a causa de la seva edat. 

«S'ha de conèixer tota la història, no he dit res dolent de Kiko, potser ha arribat a cert punt o una edat que potser se te'n va en certa manera», i per acabar les declaracions que ha realitzat Kiko als mitjans «no han estat les millors per a un apropament amb la seva filla», assegurava Javier Tudela. 

La resposta de Kiko a aquestes acusacions no s'han fet esperar. Kiko desenterra les armes i arremet contra Javier Tudela. Com un partit de ping-pong, el col·laborador treia en cara al fill de Makoke el fet d'haver mantingut a ell i a la seva parella durant el temps que tots dos van compartir sostre, ja que tenien una persona en comú en aquells temps, Makoke.

A més, Kiko titlla de «mantingut» al germanastre d'Anita. «He estat 20 anys mantenint a aquest senyor, que el seu pare li donava 800 euros de pensió, quan li ho donava (...) I no només l'he mantingut a ell, sinó que també a la seva parella a casa meva i encara que només fos per això podria tenir la decència de guardar-me una mica de respecte», esclatava Kiko Matamros a Javier Tudela. 

Els fracassos de Javier Tudela

Javier Tudela nega les paraules de Kiko. El jove assegura haver tingut ingressos des que tenia 16 anys i haver facturat «molts diners». A més, es cataloga com una persona estalviadora que no malgasta la seva economia, i per això sempre ha tingut un matalàs per a emergències. Kiko Matamoros no està d'acord. D'una banda, recorda al fill de la seva exparella el motiu pel qual Javier va abandonar els seus estudis a Los Àngeles: «Vas tornar perquè trobaves a faltar la vida regalada que tenies (...) Eres un mantingut», apuntava Kiko. 

Kiko tampoc escatima a l'hora de treure en cara al germà d'Anita que mai ha pagat «ni un cèntim» per viure a la casa del matrimoni. Això sí, el tertulià reconeix que alguna vegada han pogut demanar-li diners, però assegura que sempre li ha tornat tot el que els ha deixat. Es donaran algun dia una treva els dos homes de Makoke? Hi haurà reconciliació entre pare i filla?

Per ara, les aigües estan tèrboles. Kiko no ha felicitat la seva filla Anita pel seu aniversari i ella tampoc ha visitat al seu pare durant el seu ingrés hospitalari a causa d'una extirpació de vesícula. Això sí, Anita reconeix estar al corrent de les novetats sobre la salut del seu pare encara que no sigui per boca d'aquest.


Comentaris

envia el comentari