Violeta Mangriñán se sincera i confessa per primera vegada la malaltia que pateix

La jove ha explicat la seva situació al seu compte d'Instagram

Violeta Magriñán en una fotografia
Violeta Mangriñán ha confessat que pateix una malaltia | Cedida

Fa ja diversos mesos que Violeta Mangriñán està apartada de la televisió. La jove es va fer popular a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' on va irrompre amb molta força en el tron d'Alberto Barranco. Posteriorment va apoderar-se del tron, sent un dels més vists en els últims anys. Tot això va portar al fet que la jove es convertís en concursant de 'Supervivientes'. El seu pas pel concurs va ser bastant bo i va haver d'abandonar per prescripció mèdica poques setmanes abans de la final.

Actualment manté una relació estable amb Fabio, a qui va conèixer a l'illa. La seva relació va estar marcada pel triangle amorós entre ella Julen i Fabio. Violeta va trencar en directe amb Julen, que, a banda de ser la seva parella, era el seu defensor des de plató. Ara ja ha plogut bastant des d'aquesta història, i actualment Violeta comparteix la seva vida amb tots els seus seguidors d'Instagram. Gràcies a aquesta xarxa social, així com el seu canal a 'Mtmad', s'ha pogut saber un dels grans problemes de Violeta, quelcom no se sabia fins ara.

La jove 'influencer' havia acudit al metge per a fer-se diverses exploracions. Violeta s'ha estat queixant molt últimament de sentir-se molt cansada i fatigada. Ella tenia por perquè fos hipertiroïdisme, ja que en el passat li ho van diagnosticar quan es va fer les proves per a anar a 'Supervivientes'.

Violeta confessa la seva malaltia

Violeta ha confessat als seus fans de què es tracta. L'extronista ha revelat que pateix una malaltia autoimmune de les tiroides. «Tinc una malaltia autoimmune en les tiroides que fa que un dia tot d'una es pugui disparar i donar-me per l'hipertiroïdisme o per l'hipotiroïdisme», ha confessat en el seu compte d'Instagram.

«De moment les tinc estupendes i l'única cosa que he de fer és evitar la sal iodada i fer-me revisions dues vegades a l'any», ha afirmat per a mantenir a tots els seus seguidors tranquils. La realitat és que la jove ha estat molt espantada en els últims mesos, pel fet que es cansava amb molta freqüència. Ara ja sap el motiu i no és greu, per la qual cosa la jove haurà de prendre's la vida amb més calma i fer cas dels consells dels doctors.


Comentaris

envia el comentari